همانطور كه قبلا گفته شد سديم يك ماده معدني ضروري يا ريز مغذي است كه همراه با پتاسيم به تنظيم تعادل آب بدن كمك مي كند متداول ترين ماده غذائي حاوي سديم نمك آشپزخانه است كه چهل درصد سديم دارد. سديم غذا ها بر حسب ميلي گرم سنجيده مي شود . يك قاشق چاي خوري نمك آشپزخانه 2300 ميلي گرم سديم در خود دارد
سديم هم براي طعم دهي و هم براي جلوگيري از فساد ماده غذائي به محصولات مختلف غذائي اضافه مي شود . بعضي از انواع سديم كه به غذاها افزوده مي شوند عبارتند از : گلوتامات منو سديم , نيترات سديم , ساخارين سديم , سوداي بيكينگ ( بي كربنات سديم ) و بنزوات سديم .هر چه ميزان عمل آوري غذا بيشتر باشد احتمالا مقدار سديم آن زيادتر است .غذاهائي كه با افزودن آب براي مصرف آماده مي شوند ( بعنوان مثال : سوپ ها , آبگوشت جامد , گوشت آماده مصرف ) نيز داراي نمك هستند .غذا هاي آماده مصرف عموما سديم بسيار زيادي دارند .
با داشت یک وب سایت با کیفیت عالی و طراحی مدرن، می توانید نمونه کارها و خدماتتان را در قالب متن، عکس و فیلم در فضای بدون مرز و گسترده وب معرفی نمایید. برای اینکار به مجموعه های معتبر و با سابقه اعتماد کنید و نتیجه اعتمادتان را ظرف مدت کوتاهی مشاهده نمایید. پزشک آنلاین طراح و مجری وب سایت پزشکان آماده ارائه خدمت به شما پزشک عزیز و مراکز پزشکی می باشد. تلفن تماس 09128883465