امروزه علم با سرعت در حال پیشرفت است پیشرفتی که باعث کشف محصولاتی جدید و نوین شده است که استفاده از این محصولات در زندگی امروزی بشر بسیار فایده دارد.اما بعد از مدتی استفاده از این تکنولوژیهای پیشرفته، دانشمندان خطرات استفاده از این تکنولوژی ها را درک و شروع به مطالعات جدید برای استفاده بهینه از طبیعت کردند. زیرا طبیعت همواره در خدمت بشر بوده و خواهد بود. پایه و اساس این تحقیقات، توجه به عناصر اصلی و اولیه حیات و کشف خواص آنها می باشد.
این جریان سرآغاز علمی نو و تازه بود. پایه و اساس این تحقیقات، توجه به عناصر اصلی و اولیه حیات و کشف خواص آنها می باشد. در این میان نمک طبیعی و اصل هیمالیا(The Original Himalayan Salt) از ارزش فوق العادهای برخوردار است.نمک طبیعی اولین و قدیمی ترین ماده ضدعفونی کننده تاریخ بشر است. در چهل سال گذشته، دانشمندان بسیاری در آزمایشگاههای مجهز، مسؤلیت بررسی و تحقیقات مختلف در این زمینه را به عهده گرفتند که حاصل آن تولید و ساخت محصولات متعددی گردد.
در پی تابش مداوم و بی وقفه خورشید بر سطح اقیانوس اولیه کره زمین (Dead sea)آب این اقیانوس تبخیر شد و انرژی پتانسیل خورشید در ذرات نمک طبیعی به جای ماند. در پی فعالیتهای زمین شناختی، رشته کوههای هیمالیا پدید آمدند و ذرات نمک در اثر فشار و نیروهای فوق العاده به زنجیرههای خالص و بلورین تبدیل شدند و در لابلای ساختار کوههای هیمالیا باقی ماندند.
این نمک از کوهپایه های هیمالیا به دست می آید و اساسا نوعی از نمک دریایی فسیل شده است. این نمک حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، مس و آهن است. علت رنگ صورتی این نمک به دلیل مواد معدنی و بیشتر از همه، آهن موجود در آن است. این نمک از دیگر نمکها گرانتر است، اما خالص تر از بقیه بوده و برای بدن مفیدتر میباشد.
مصرف کنندگان، سنگ نمک هیمالیایی را با نام Halite نیز میشناسند. هالیت، بهترین و کامل ترین شکل از نمک کریستالی است که در پاکستان بیشتر یافت میشود.بلور نمک هیمالیا چیزی فراتر از نمکهای آشپزخانه متداول یا همان کلرید سدیم است. این نمک علاوه بر کلرید سدیم، حاوی ۸۴ نوع ماده معدنی می باشد. نمک هیمالیا یک نمک طبیعی و کامل است که ساختار کاملا بلورین دارد و به همین دلیل برای متابولیسم آن هیچ انرژی اضافی صرف نمیشود و تنها نمکی است که تا کنون بعد از میلیونها سال با این ویژگیها روی کره زمین کشف شده است. این نمک را میتوان برای طعم دار کردن غذاها استفاده کرده ولی نمی توان آن را جایگزین نمکهای متداول آشپزخانه کرد، زیرا تنها راه وارد شدن ید به بدن همین نمک های ید دار آشپز خانه است.
ادامه دارد ....
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید.