سونوگرافی چشم :
سونوگرافی برای چشم روش موثر برای ارزیابی کره چشم و پشت چشم می باشد. این سونوگرافی به دو روش انجام می گیرد:سونوگرافی مستقیم ( از روی سطح قرینه ) سونوگرافی از روی پلک
سونوگرافی بیضه :
بیضه مردان از اعضای اصلی بدن آن ها به شمار می رود. که در پی برخی از علائم و بیماری ها ممکن است پزشک سونوگرافی بیضه را برای مردان تجویز کند. از بیماری های شایع که نیاز به سونوگرافی دارند می توان به واریسکول، تشخیص و درمان بیضه هایی که پایین نیامده اند، اصابت ضربه به بیضه ها و پیچش بیضه ها اشاره کرد.
لازم است والدین عزیز توجه داشته باشند که بهتر است نوزاد پسر خود را بعد از تولد برای تشخیص سلامتی کامل بیضه ها نزد متخصص ببرید. ممکن است متخصص برای تشخیص سریع مشکلات احتمالی بیضه ها، سونوگرافی بیضه را برای نوزاد شما تجویز کند.
سونوگرافی بیماری های زنان :
سونوگرافی برای تشخیص تمام بیماری های زنان روشی بسیار موثر بوده و است. سونوگرافی جهت تصویر برداری از تخمدان ها، لگن و رحم زنان مورد استفاده قرار می گیرد. بیماری های شایع زنان که جهت تشخیص آن ها از سونوگرافی استفاده می شود می توان به توده های رحمی، کیست های تخمدان، تومور در رحم و تخمدان، عفونت های دستگاه ادراری اشاره کرد. به سونوگرافی این قسمت ها از بدن، سونوگرافی شکم هم گفته می شود. در برخی از حالات ممکن است متخصص شما سونوگرافی داخل واژن را برای تشخیص برخی از بیماری ها پیشنهاد دهد.
از دیگر انواع سونوگرافی می توان به سونوگرافی در ارتوپدی، سونوگرافی داپلر عروق، سونوگرافی دستگاه ادراری، سونوگرافی در مامایی ( برای زنان باردار)، سونوگرافی پستان ( برای بررسی و تشخیص برخی از تومورها و بیماری های مربوط به پستان انجام می گیرد)، سونوگرافی غده تیروئید، سونوگرافی شکم و دستگاه گوارشی اشاره کرد.