در موارد نادر حساسیت های غذایی در کودکان مبتلا به صرع که سابقه آلرژی خانوادگی دارند، ممکن است حمله ایجاد نماید.یک رژیم حذفی احتمالا حساسیت های غذایی را که نقش دارند، شناسایی می نماید. شیرین کننده مصنوعی آسپارتام چنانچه در دوزهای بالا مصرف شود، ممکن است موجب بروز حمله در برخی کودکان گردد. حمله های کودکان را می توان با رژیم کتوژنیک (کم کربوهیدرات و پرچرب) که مستلزم نظارت دقیق و ویژه است، درمان کرد. در کنار ضد تشنج های سنتی، ریز مغذی ها نقش کمکی مهمی در کنترل تشنج دارند.
ریز مغذی های توصیه شده
تورین :
تورین احتمالا دفعات تشنج را کم می کند. مقدار توصیه شده 2-5/0 g در روز می باشد.
ویتامین E و سلنیم :
ویتامین E و سلنیم زمانی که با درمان ضد تشنج همراه شود، می تواند دفعات حمله در کودکان مبتلا را کم کند. مقدار توصیه شده 400-200 mg ویتامین E و 100mg سلنیم در روز می باشد.
ویتامین B6 :
در بعضی موارد حمله ها می تواند به دلیل تولید ناکافی یک ناقل عصبی مهاری به نام گاماآمینوبوتیریک اسید باشد. ویتامین B6 احتمالا گابا را در مغز تحریک کرده و از شدت حملات می کاهد.مقدار توصیه شده 250-50 mg در روز می باشد.
مکمل مولتی مینرال :
کمبود مکمل مولتی مینرال می تواند موجب بروز حملات گردد. اغلب سطوح منگنز و منیزیم در بدن افراد مبتلا به صرع پایین است.مقدار توصیه شده فرمولای کامل حاوی 400-300mg منیزیم و 20-10mg منگنز در روز می باشد.