بسیاری از افراد ورزش های مخصوص شکم را انجام می دهند، چون می خواهند چربی این ناحیه را آب کنند. اما شواهد نشان می دهند ورزش هایی که شکم را هدف می گیرند، چندان موثر نیستند. این مطلب تمام چیزهایی را که در مورد ورزش های شکم و چربی این ناحیه باید بدانید توضیح می دهد.
کوچک کردن شکم با ورزش
عضلات شش تکه شکم، تبدیل به سمبلی از خوش اندامی و سلامتی شده اند. به همین علت، اینترنت پر از اطلاعاتی در این مورد است که چطور می توانید شکم تان را شش تکه کنید. بسیاری از این توصیه ها شامل ورزش ها و ابزاری می شوند که عضلات شکم را هدف می گیرند و متدهایی هستند که از قرارمعلوم، شکم تان را برای چربی سوزی به چالش می کشند. با این حال، این متدها چیزی جز ترفندهای تجاری نیستند و تقریبا هیچ فایده ای ندارند!این مطلب تمام چیزهایی را که در مورد ورزش های شکم و چربی این ناحیه باید بدانید توضیح می دهد.
عضلات شکمی
عضلات شکم به استحکام و ثبات میان تنه و همچنین به تنفس کمک می کنند، امکان حرکت می دهند، از اندام های درونی محافظت می کنند و مسئول حفظ و حمایت از وضعیت بدنی و تعادل آن می باشند.
چهار عضله شکمی اصلی وجود دارد :
- عضله راست شکمی(Rectus abdominis )
- عضله مورب شکمی (Transverse abdominis )
- عضله مورب بیرونی (External oblique )
- عضله مورب داخلی (Internal oblique )
حفظ قدرت و استقامت در تمام این عضلات اهمیت دارد. عضلات قدرتمند شکمی می توانند به بهبود وضعیت بدن و تعادل آن کمک کنند. همچنین در کاهش درد کمر و افزایش انعطاف پذیری نقش دارند.
دو نوع چربی شکمی وجود دارد
چربی اضافی شکم عوارضی مانند مقاومت انسولینی، دیابت نوع دوم و بیماری قلبی را در بردارد. همچنین چاقی در ناحیه شکم، یکی از دلایل اصلی ابتلا به سندرم متابولیک می باشد. بااین وجود، همه ی چربی های شکمی مشابه نیستند و به دو نوع تقسیم می شوند؛ چربی زیرپوستی و چربی درونی.
چربی زیر پوستی
این نوع چربی در زیر پوست قرار دارد، بین پوست و عضله تان. چربی زیرپوستی مستقیما باعث خطرات متابولیسمی نمی شود و در مقادیر متوسط خطر جدی برای بروز بیماری های قلبی ندارد.
چربی درونی شکم
چربی درونی در حفره شکم و در اطراف اندام های درونی واقع شده است. این نوع چربی در بروز سندرم متابولیک و بیماری هایی چون دیابت نوع دوم و بیماری های قلبی نقش دارد. چربی درونی فعالیت هورمونی داشته و ترکیباتی رها می کند که در فرایندهای گوناگونی که منجر به بیماری ها می شوند دخیل می باشند.
ادامه دارد ....
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .