قسمت اول : بانوان
دیابت با تخریب عصب های ناحیه تحریک و نهییج در بانوان باعث کاهش مایع روان کننده واژینال شده منجر به نزدیکی درد ناک و اختلال در رسیدن به اوج لذت جنسی می شود .پس از یائسگی بانوان دچار افت های ناگهانی قند می شوند و بنابراین باید قبل از نزدیکی قند خون را چک کنند . در حین نزدیکی نیز ممکن است بیمار مبتلا به دیابت دچار علایم افت قند شود و بنا براین نزدیکی بیشتر یک تلخ کامی تا یک لذت خواهد بود .دیابت با اختلال در سیستم ایمنی منجر به شیوع بیشتر عفونت های قارچی دستگاه تناسلی و نیز التهاب مثانه و عفونت سیستم ادراری خواهد شد که این موارد نیز منجر به اختلال در نزدیکی می شوند .
قسمت دوم : آقایان
در مردان دیابتی سطح هورمون تستوسترون کاهش می یابدکه این باعث کاهش قوای جنسی می شود .از سوی دیگر در این مردان توانایی برای ایجاد و حفظ نعوظ کاهش می یابد . برای ایجاد نعوظ در یک مرد میزان قابل توجهی از جریان خون باید وارد آلت تناسلی بشود که در دیابت بخاطر تخریب عروق این کار با مشکل مواجه می شود .در ضمن دیابت با تخریب عصب ها منجر به اختلال بین مغز و سیستم تناسلی می شود که این اخیر برای حفظ نعوظ لازم می باشد . در تحقیقات ثابت شده است که پنجاه در صد افراد دیابتی از اختلال نعوظ رنج می برند .
قسمت سوم : در هر دو جنس
افراد دیابتی اغلب بسیار خسته هستند و زمان بسیار زیادی را باید صرف بدست آوردن و حفظ سلامتشان نمایند که این منجر به کاهش کلی نزدیک خواهد شد . افرادی که از پمپ انسولین استفاده می کنند ( وسیله کوچکی که انسولین را بر حسب نیاز بدن اتوماتیک تامین می کند ) به خاطر این که سطح انسولین و قند خونشان در یک حد ثابت و قابل قبول تنظیم می شود زندگی جنسی بهتری را تجربه می کنند . میتلایان به دیابت با مشکلات روان شناختی متعددی نیز دست به گریبان هستند که نزدیکی را برای آن ها بسیار مشکل می نماید که از جمله آن ها اضطراب ، افسردگی ، انزوا و تنهایی ، کاهش اعتماد به نفس ، مشکلاتی که از تصویر بدنی خودشان دارند و نگرانی از چاقی می باشد .البته دارو های بسار خوبی برای کاهش اختلالات روان پزشکی در این افراد وجود دارد ولی مشکل این است که خود این دارو ها گاهی میل جنسی را کاهش می دهند .
قسمت چهارم : درمان به منظور بهبود عملکرد جنسی در مبتلایان به دیابت
اساسی ترین نکته کنترل دقیق قند خون است که منجربه کند شدن روند تخریب عروق و عصب ها می شود .
انتخاب های درمانی در مردان :
داروهایی که با افزایش جریان خون به سمت آلت تناسلی منجر به ایجاد نعوظ در مردان می شوند شامل سیلدنافیل و تادالافیل هستند که البته برای مبتلایان به پر فشاری خون و بیماری قلبی مناسب نیستند . بعضی از روش های مکانیکال مانند استفاده از پمپ های واکیوم و یا تزریق داخل آلت تناسلی سود می برند .برخی دیگر متحمل جراحی و استفاده از ایملنت می شوند که توانایی نعوظ را در ایشان افزایش می دهد .
در بانوان : استفاده از ژل هایی که پایه آب دارند و منجر به روان کردن سیستم تناسلی می شوند برای کاهش درد حین نزدیکی استفاده می شوند . هر دو جنس از روش های جایگزینی هورمون نیز سود می برند ولی از آن جا که این هورمون ها عوارض دارند قبل از انجام باید با مشورت و زیر نپر مستقیم پزشک انجام شود .
قسمت پنجم : تغییر شیوه زندگی به منظور بهبود عملکرد جنسی در مبتلایان به دیابت
داشتن یک سبک زندگی سالم برای هر دو جنس به منظوربدست آوردن سلامت جنسی مناسب ضروری است .این شامل یک برنامه غذایی سالم ، ورزش منظم ، خواب کافی و منظم و دوری از استرس می شود . کاهش وزن در افراد با چاق منجر به افزایش حس خوب بودن و بهبود کیفیت عملکرد جنسی می شود .
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.