تمام فواید و خواص روغن دانه کتان
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irروغن بذر کتان:
این روغن که از تخم کتان تهیه می شود، یکی از غنی ترین منابع گیاهی امگا 3 می باشد.
علاوه بر این، روغن کتان دارای مقادیر زیادی ویتامین E است که علاوه بر اینکه یک ویتامین محلول در چربی است بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز عمل می نماید.
این روغن بدلیل وجود اسید چرب امگا3 دارای اثرات ضد التهابی بوده و می تواند در کاهش بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سرطان، آرتریت، پوکی استخوان، اختلالات خود ایمنی و اعصاب موثر باشد.
اما باید توجه داشت که این روغن نباید حرارت ببیند.
لذا می تواند برای سالاد گزینه مناسبی باشد.
مقدار توصیه شده از این روغن یک قاشق غذاخوری در روز است.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
عمده ترین علل دردهای سیاتیک چیست؟دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] منابع غذایی مفید برای فعالیت مغز و اعصابشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] پیرگوشی چیست؟ قسمت سومدکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ] برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت اولشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] نقش آهن در بدن ورزشکارانشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] روشهای تشخیص، درمان و پیشگیری از زگیل دهانیدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت