۳- بر اساس بررسی ها، مصرف روزانه ی پسته، میزان کلسترول بد یا در اصطلاح ال دی ال را حدود ۱۲ درصد کاهش می دهد.
این میزان کاهش کلسترول بد در کاهش خطر ابتلا به تنگی رگ های خون رسان قلب، تاثیر بسزایی دارد و از آنجایی که دارای مقدار زیادی چربی غیراشباع و پروتئین است،به همین علت نباید بیشتر از ۱۸ گرم در هفته مصرف شود.
۴- پسته دارای مقدار زیادی فیبر است،فیبــر به هضم مواد غذایی کمک، وکلسترول و قند خون را تنظیم می کند.
۵- پسته بین گروه آجیل ها، یکی از بهترین منابع پتاسیم، و پتاسیمیکپسته برابر پتاسیم یک پرتقال، ومقدار پتاسیم در دوپسته هم بیشتر از پتاسیم یک موز است.
پتاسیم موجود در پسته، به تعادل مایعات بدن کمک،ضربان قلب را تنظیم می کند و برای کاهش فشار خون نیز بسیار مفید است.
۶- پسته همچنین دارای فسفر استو در ساخت استخوان ها و دندان ها نقس مهمی ایفامی کند، جلوی خستگی و ضعف را می گیرد و برای تقویت عضلات بدن مفید است.
۷- پسته، مقداری منیزیم نیز دارد که منیزیم یکی از مهم ترین عناصر معدنی برای تبدیل غذا به انرژی است،همچنین از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.
۸- آهن در پسته، برای سرگیجه، خستگی، رنگ پریدگی و کم خونی مفید است.
۹- روی موجود در پسته هم برای تقویت پوست، مو و ناخن بسیار مفیداست.
۱۰- پسته دارای ویتامین های B6 ، B1و Eاست،ویتامین B6کمک به سوخت و ساز پروتئین می کند و در جذب مواد غذایی نیز نقش دارد. ویتامین B1باعث افزایش انرژی، تقویت سلول های عصبی و متعادل کردن اشتها می شود.
۱۱- در بین آجیل ها، پسته دارای بیشترین آنتی اکسیدان است،
همان طور که می دانید ویتامین Eجزء گروه آنتی اکسیدان ها استو تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت چشم، جلوگیری از خستگی و استرس و جلوگیری از تخریب سلول ها را بر عهده دارد.
۱۲- پسته نیز مانند دیگر دانه ها، از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. به علت وجود چربی های غیر اشباع، می تواند مقدار کلسترول خون را پایین بیاورد.
۱۳- پسته باعث عملکرد درست مغز می شود و شخص را آرام می کند.
۱۴- این آجیل می تواند جلوی پیشرفت بیماری های مزمن مانند سرطان را بگیرد.
۱۵- مطالعات نشان داده است، پسته می تواند مقدار کلسترول خوب خون (HDL) را بالا ببرد ومقدار کلسترول بد خون (LDL) و تری گلیسیرید را پایین بیاورد.
۱۶- پودر پسته، درمان کننده دندان درد است.
۱۷- پسته تغییری در فشار خون و افزایش وزن انجام نمی دهد. اما به علتفواید بسیاریکه دارد، به عنوان یک میان وعده پرکالری به شمار می آیدو نباید زیاد مصرف شود.
۱۸-برای کاهش نمک و چربی در رژیم غذایی، باید از خوردن پسته بو داده و شور خودداری کنید.
۱۹- حدود ۲۸ گرم پسته، بیش از ۱۰ درصد نیاز بدن به فیبر غذایی، ویتامینB6، ویتامین B1، منیزیم و فسفر را تامین می کند.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .