آسم می تواند نشانه ای از حساسیت غذایی باشد و اگر حساسیت های غذایی تشخیص داده شوند و غذاهای مشکل آفرین از برنامه ی غذایی حذف شوند، آسم به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می یابد. رژیم های غنی از سدیم احتمالا حساسیت مسیرهای عبور هوا نسبت به هیستامین را افزایش می دهد، بنابراین مبتلایان به آسم باید دریافت نمک طعام را به حداقل برسانند. همچنین این افراد باید از غذاهای حاوی افزودنی های سولفیت دار خودداری کنند. سولفیت ها به عنوان نگهدارنده به برخی سبزی های تازه، سالاد ها، سیب زمینی ها و شراب افزوده می شوند و می توانند آسم را تشدید کنند.
مکمل های توصیه شده :
اسید های چرب امگا 3 : التهاب را کم می کند و احتمالا علائم را تخفیف می دهد. مقدار توصیه شده 4-2 g به صورت کپسول های روغن ماهی در روز می باشد.
منیزیم : منیزیم می تواند شدت حملات را کاهش داده و عملکرد ریه را بهبود بخشد. کمبود منیزیم در بین افراد مبتلا به آسم عمومیت دارد. مقدار توصیه شده 400mg در روز می باشد.
ویتامین C : می تواند تجزیه هیستامین را که به عنوان بخشی از پاسخ آسمی تشکیل می شود، افزایش داده و تکرر و شدت آسم را کم کند. به ویژه می تواند در مقابله با تشدید آسم در اثر ورزش ، مفید و موثر باشد. مقدار توصیه شده 2-1g در روز می باشد.
ویتامین B6 : ویتامین B6 می تواند تکرر و شدت حملات آسمی را کاهش دهد. مقدار توصیه شده 100-50mg در روز می باشد.
نسخه اصلی مطلب رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آسم را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید.