درمان کک مک با لیزر از روشهای جدید درمانی است که بسیاری از افراد در مورد آن اطلاعات کافی ندارند یا اینکه با وجود اطلاع کافی در مورد انجام آن یا نتایج آن تردید دارند به همین دلیل در این مقاله سعی بر این دارم که پرسش هایی که بیماران در کلینیک از من پرسیده اند را پاسخ دهم.
قبل از اینکه اثر لیزر در درمان کک مک مورد بررسی قرار گیرد پزشکان از روشهای دیگری مثل لایه برداری یا درمان با کرم های ضد لک استفاده می کردند این روشها عموماً موثر بود ولی اثر درمانی کامل نبود به این معنی که فقط تعدادی از کک مک ها از بین می رفت. از طرف دیگر این روشها عموماً دارای عوارضی بود که بیمار نهایتاً راضی نبود مثلاً تعدادی از کک مک ها در درمان با لایه برداری تیره می شد که برای بیمار اصلاً جالب نبود. اشکال دیگر این روشها این بود که معمولاً بعد از مدتت کوتاهی برگشت داشتند. در ادامه می بینیم که درمان کک مک با لیزر ضمن اثر بهتر و قطعی تر هیچ یک از این عوارض را ندارد.
افرادی که تحت درمان لیزر برای کک مک قرار می گیرند، باید بعد از درمان از ضد آفتاب استفاده نمایند. دلیل تأکید براستفاده از ضد آفتاب این است که اشعه خورشید می تواند سلول های رنگ دانه ای پوست را تحریک کند و مجدداً کک مک ایجاد شود. در صورت استفاده منظم از ضد آفتاب در بعد از درمان کک مک بین 7-4 سال صورت فرد بدون کک مک باقی می ماند.
وقتی لیزر کک مک انجام می شود، تمامی کک مک ها بعد از حدود دو ساعت تیره می شود و طی 3-2 روز حالت دلمه پیدا می کند. بعد از این دلمه ها به تدریج می ریزد و صورت فرد کاملاً تمیز می شود طی این مدت فرد می تواند با استفاده از ماسک یا ضد آفتاب در محیط بیرون یا محیط کار ظاهر شود.
بسیاری از افراد نگران عوارض لیزر هستند. عوارضی مثل سرطان پوست، نازک شدن پوست، شلی و پیری پوست و... لازم به توضیح است که لیزر از جنس نور است که توسط لنزهای خاص هدفمند و قوی می شود. در هیچ مقاله علمی در دنیا این عوارض ذکرنشده است. جالب است بدانید که انجام لیزر حتی در خانم باردار کاملاً بی ضرر است.
همشهریان گرامی، اگر می خواهید موهای زائد خود را در سریع ترین زمان ممکن، با حداقل عوارض و با استفاده از بهترین لیزر موهای زائد در اصفهان از بین ببرید، حتما به کلینک های مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه کرده و با اطمینان خاطر اقدام به این عمل نمایید.