تمایل به افزایش زیبایی و جوانسازی پوست در بین افراد مختلف، روزبه روز بیشتر رواج پیدا می کند. روشهای زیادی برای زیباسازی پوست وجود دارد؛ اما یکی از راه ها که محبوبیت آن روز به روز در حال افزایش است، لیزر است. این روش درمانی را می توان برای از بین بردن موهای زائد، جوانسازی پوست و همچنین بهبود مشکلات پوستی استفاده کرد. دوران شیردهی یکی از حساس ترین دوران زندگی مادران است که لازم است جهت حفظ سلامت نوزاد مراقبت هایی را انجام دهند. در ادامه تأثیرات مواردی از زیباسازی پوست در دوران شیردهی ذکر میشود.
لیزر درمانی در کلینیک دکتر لادن ناظمی در اصفهان برای جوانسازی ، رفع موهای زائد ، درمان جوش و جای جوش و رفع بسیاری از مشکلات پوست بکار برده می شوند. لطفا جهت دریافت نوبت و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.
از بین بردن جای جوش با لیزر به دو روش انجام می شود: در روش اول، حرارت ناشی از لیزر لایه فوقانی و مبتلا به جای جوش را از بین می برد. پس از برداشته شدن این لایه، پوست صاف تر به نظر رسیده و ظاهر جای جوش محو تر می شود. در روش دوم با از بین رفتن بافت اسکار، حرارت و نور لیزر سبب تحریک رشد سلول های پوستی جدید و سالم می شوند. حرارت لیزر جریان خون رونده به ناحیه درمانی را بیشتر کرده و التهاب عروق خونی در بافت جای اسکار را کاهش می دهد. تمامی این موارد سبب محو شدن ظاهر برآمده و قرمز رنگ جای زخم و کوچک تر شدن آن می شوند. افزایش جریان خون به التیام پوست نیز کمک می کند.
اگر چه شواهد بالینی در خصوص مضر بودن این درمان برای خانم های باردار گزارش نشده است؛ اما بهتر است جهت درمان و در صورت بارداری تا بعد از زایمان و دوران شیردهی صبر کنید.
در فرآیند الکترولیز مو ابتدا یک ربع تا نیم ساعت قبل از شروع کار برای کاهش درد کرم بیحسی به نواحی تحت درمان مالیده می شود. وقتی پوست ناحیه مورد نظر بیحس شد، پزشک متخصص سیمی را که پروب یا سوزن نامیده می شود، دست می گیرد. سپس سوزن بسیار ظریف را از طریق سوراخ پوست داخل فولیکول مو می کند و یک جریان الکتریکی ایجاد می شود که به فولیکول مو آسیب می رساند و آن را از بین می برد. در آخر مو به راحتی با موچین از ریشه کنده می شود. جریان الکتریکی که این سوزن تولید می کند سلول هایی که به رشد موها کمک می کنند را نیز از بین می برند. تخریب فولیکول به همراه سلول های رشد مو باعث می شود رویش مجدد مو امکان پذیر نباشد.
الکترولیز گالوانیک از جریان برق ضعیفی برای تخریب فولیکول های مو استفاده می کند. از آنجایی که مایع آمنیوتیک محافظت کننده از جنین، رسانای برق خوبی است، ممکن است این جریان بر روی آن اثر بگذارد؛ بنابراین اکثر پزشکان توصیه می کنند که انجام الکترولیز به بعد از زایمان موکول شود.
مناطقی از پوست که قرار است تحت درمان با لیزر قرار بگیرند از هر نوع آلودگی، روغن یا مرطوب کننده به خوبی تمیز می شوند. انرژی لیزر، فولیکول مو را هدف قرار داده و آن را غیرفعال کرده و از رشد آن جلوگیری می کند. جلسات درمانی در فواصل مناسبی از هم انجام می شوند تا پوست ناحیه تحت درمان بتواند بهبود یابد و نیز زمانی که لازم است تا فولیکول های مویی که در فاز استراحت بودند وارد فاز فعال رشد شوند طی شده و بتوان درمان را برای این فولیکول ها اجرا کرد.
موهای زائد زیر بغل به غدد شیردهی ارتباطی ندارد. با اینکه غدد لنفاوی زیادی در زیر بغل فعال هستند و سموم بدن را به کمک عرق کردن از بدن دفع می کنند؛ اما غدد به هیچ عنوان تحت تأثیر لیزر قرار نمی گیرند. غدد لنفاوی در زیر بغل در لایه های زیرین پوست قرار دارند؛ اما اشعه لیزر تنها در لایه های میانی پوست فولیکول های مو را تحت تأثیر قرار می دهند. تنها ممکن است حرارت ایجاد شده در ناحیه زیرین پوست به این غدد آسیب برساند. این مشکل تنها در صورتی باعث ایجاد تورم و التهاب در غدد لنفاوی زیر بغل می شود که قبل از لیزر این غدد حساس شده باشند. انجام لیزر موهای زائد در دوران شیردهی تأثیر کمتری نسبت به زمانهای عادی دارد؛ چراکه تغییرات هورمونی در طول شیردهی و بارداری باعث پرمویی می شود.
رفع تیرگی دور چشم با روشهای غیر جراحی در اصفهان توسط دکتر لادن ناظمی یکی از مجرب ترین پزشکان در این زمینه، و با نتایجی چشمگیر قابل انجام می باشد. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می باشید؛ از طریق تماس با شماره تلفن های 32240913 - 031 و 09336900224 با کارشناسان ما در ارتباط باشید.