سوالات پزشکی :
سوال :

سلام آقای دکتر من 30سالمه و پوست روشن و نازک و خشکی دارم و موقع خنده یه کم زیر چشام چروک میوفته قبلا اگزوویانس و الارو گرفتم ولی چند روز که استفاده کردم دیدم چروک ها خیلی بیشتر شد دیگه نزدم . اگزوویانس رو دکتر برام نوشته بود . آقای دکتر چرا چروک ها بیشترمیشن ؟میشه یه کرم دور چشم خوب بهم معرفی کنید ؟ مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر موفغ خنده چروک دارید فقط بوتاکس موثر است و هیچ کرم دور چشمی اثر نمیکند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر پسری 27 ساله هستم برای جلوگیری از سفید شدن موهام در آینده استفاده از شامپو تیونینگ آلپسین میتواند موثر باشد، در صورت لزوم هفته ای چند بار استفاده شود تاثیر گذاریش بیشتر می شود/ ممون میشم جواب بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سفیدی مو با شامپو قابل پیش گیری نیست [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام میخواستم بدونم نظر شما درمورد روش میکرو نیدلینگ در درمان اسکار چیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر منظور سوزنهای متوالی است که خیلی موثر نیست ولی اگر تکنولوژی یا دستگاه جدیدی است اطلاعی ندارم [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر دستم عرق سرد میکنه دلیلش چیه و چیکار کنم من پسر 21 ساله هستم. لطفا نظرتون رو بگید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان موضعی طولانی موثر است تزریق بوتاکس هم اثر طولانی دارد قبل از آن باید بررسی شوید که مشکل سیستمی نداشنه باشید [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس تعریق لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من پسر جوانی هستم که به علت ریزش مو به مدت دوماه ماینوکسیدل مصرف کردم. الان هفته هست که قطع کردم. هرچی دست میکشم سرم چند تار مو میاد تو دستم خیلی میترسم راهنمایی کنید ک چکار کنم کپسول زینک هم مصرف میکنم. درضمن یه کم خونی خیلی خفیف هم دارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعد از قطع ماینوکسیدیل ریزش مو طبیعی است بعد از مدتی قطع میشود [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب واعظ ، زانوها و آرنجهای خانم بنده دچار حالت پرزهای پوستی بزرگتر(سفیدتر از حالت معمولی) از حالت معمولی شده است ، میخواستم بدانم دلیل آن چیست ، متاسفانه هیچ پاسخ مناسب و تشخیصی از پزشکان محترم دریافت نکردیم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید بیماری صدفک دازند ولی برای تشخیص قطعی باید معاینه شوند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید من الان 6 ماهی میشه ریزش دارم و سال قبل هم این ریزشو داشتم که با مصرف ماینوکسیدیل 3% بدون پروپیلن مشکلم حل شد جوری که کامل موهام پر شده بود اما دوباره از فروردین امسال ریزشم شروع شد و تا الان ادامه داره به دکتر مراجعه کردم ایشون گفتن با توجه به اینکه 27 سالته و موهای دو طرف پیشونیت خالی نشده و تا وسط پیشونیت مو داری علائم ریزش موی ارثی نداری.گفت ریزشت به خاطر استرس و فکر زیاده و عصبی بودنه .من اطراف سرم هم کمی ریزش دارم حتی ابروهام .چه کار کنم خوب بشه نمیدونم؟بعد ماینوکسیدیل بدون پروپیلن از لحاظ اثربخشی فرقی با ماینوکسیدیل با پروپیلن داره؟چون لایه سفید روی پوست سرم میمونه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پروپیلن باعث افزایش نفوذ ماینوکسیدیل میشود پس اثر ماینوکسیدیل را بیشتر میکند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام به اقای دکتر واعظ وبا تشکر از زحمات جنابعالی و پاسخگویی دلسوزانه شما... بنده قصد دارم از محلول ماینوکسیدل 5درصد با ترکیب پروسترژون وبتامتازون و فیناستراید بصورت روزانه یک عدد استفاده کنم و دنبال یک قرص و محلول مکمل تقویتی هستم که بعضی ها محلول تونیک رینولفتیل و کپسول گلیکویت و ریجن ایدیت یا اکوفن را پیشنهاد میدهند میخواستم نظر شما را جویا شوم.. ویک سوال دیگر داشتم بهترین مارک تجاری سازنده ماینوکسیدل و مخصوصا فینا استراید چیست .. میگویند از زمانی که دلار 3300شد جنس تقلبی منجمله قرص فیناستراید حتی در داروخانه ها زیاد شده .. میترسم داروی تقلبی خرید کنم لطفا مر راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من داروی دیگری لازم نیست برای ماینوکسیدیل روگین بهتر است [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید. من 24سالمه و برای پرپشت شدن موهای صورتم دو هفته س که از ماینوکسیدیل 5درصد استفاده میکنم. آیا بعد از درمان و قطع استفاده از ماینوکسیدیل موهای صورتم میریزه؟ یا قطع استفاده از ماینوکسیدیل فقط مربوط به موهای سره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است ولی باید طولانی مدت استفاده نمایید تا این اثر کمتر شود [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید 6 ماهی میشه ریزش مو دارم واسه درمان ریزش موهام که به گفته دکتر ناشی از استرسه آمپول رینفولتیل و ماینوکسیدیل ROGIN (قبلش 4% ساختنی مصرف میکردم) داده .سوال من اینه داروهای مذکور واسه درمان ریزش موها خوبه؟و اینکه این ماینوکسیدیل ROGIN چه فرقی با Rogaine داره . الان 4 روزه یه مقداریشو مصرف کردم نمیدونم هنوز اثر داره یا نه بعضی جاها میگن تقلبیه بعضی جاهام میگن نیست؟؟؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

روگین مارک تجاری یک نوع مینوکسیدیل است [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر. خسته نباشید دکتر من 3 روز بعد از خوردن کوتریموکسازول برای جوشهام، پیشونیم 3 تا دانه قرمز (که فکر نکنم جوش باشه) زد و روز بعد تعدادش بیشتر شد. تقریبا مطمئنم به کوتریموکسازول آلرژی دادم و قطعش کردم. چیکار کنم تا این دانه های قرمز رو پیشونیم از بین برن؟ ممنون از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان موضعی با آنتی بیوتیک مثل کلیندا موثر است [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام.آقای دکتر حدود دو سال پیش کنار بینی من زخم شد و جای آن مانده است.از کرم رژودرم استفاده کردم ولی تاثیری نداشت.دکتر پوست گفت که پوست شما کلوییدی است و برای لیزر کردن جای زخم باید سوسپانسیون تریامسینولون تزریق شود. آیا با این کار و لیزر کردن جای زخم از بین می رود و آیا امکان بازگشت وجود دارد؟ این سوسپانسیون چه عوارضی دارد؟ با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کلویید باشد باید با تزریق و لیزر درمان شود [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خانمي31ساله م كه ازسن19سالگي جلوي سينه م كلوئيدزد امابعلت بي اطلاعي پيش پزشك عموميي كه تبليغاتي داشت رفتم واون قسمت روجراحي كرد وبخيه زدكه بازهم كلوئيدآوردوبزرگترهم شد.ديگه درماني نكردم وميخوام بدونم درمان داره يانه؟آياتزريق كورتون وليزرpdlهمزمان جواب ميده؟پمادتريامسينولون چطور؟روي دوبازو وكتفم هم كلوئيدداره.هزينه ش چقدره؟ باتشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین درمان تزریق آمپول و لیزر است معمولا چند جلسه درمانی لازم است هزینه بستگی به جلسات درمانی و وسعت دارد [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر من خانمی 28 ساله هستم که همیشه پریود منظم 28 روزه داشتم حدود 4 ماه پیش دل درد خیلی بدی گرفتم که پس از سونوگرافی دکتر سه دوره مصرف دزوسپتیو تجویز کردند من در هنگام مصرف قرص زمان پریود تا دو روز بعد از پریود درد داشتم در صورتی که قبلا هنگام پریود هیچ گونه دردی نداشتم بعد از تمام شدن قرصها مجدد سونوگرافی کردم که دکتر مشکوک به آندومتریوز است و دوباره سه نوبت بدون وقفه مصرف دزوسپتیو تجویز کردند ( من هیچ گونه علایمی ندارم و به نظر خودم همه چیز طبیعی است فقط همان یکبار دل درد گرفتم ) آیا به نظر شما آندومتریوز نباید علامتی داشته باشد و آیا ممکن است سونوگرافیست اشتباه کرده باشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، دیسمنوره یادرد شدید پریود می تواند نشانه ای از اندومتریوز باشد در ضمن مشاهده ندول های اندومتریوز در سونوگرافی نیز تشخیصی است. فعلا به نظر پزشکتان عمل کنید. در صورت شدت علائم لاپاراسکوپی می تواند کمک کننده باشد. [1401-08-24]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشيد. سوالي كه از خدمت شما داشتيم اين است كه براي رفع مشكل زودانزالي چه بايد كرد؟ممنون از راهنماييتان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی زودانزالی می تواند علل روانی و یا جسمی داشته باشد بهترین کار مراجعه به یک اورولوژیست برای بررسی و درمان است. [1401-08-24]

پاسخ سوال پزشکیانزال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. آقایه دکتر آیا اتو مو باعث ریزش مو میشود؟ من بعد از استحمام بلافاصله بعد اینکه موها نم دار شدن یعنی از حالت خیسی به نم دار شدن تغییر کرد روغن مو میزنم و بعد از آن اتو مو میکشم آیا این عمل باعث ریزش مو میشود؟از طرفی من شنیده ام که ریزش مو که متاثر از اتو مو باشد بعد مدتی رشد میکند آِیا درست است؟ و سوال دیگرم این است که تونیک طلسم که میگن داره ثبت جهانی میشه برا رشد مو و حتی میتواند تاسی سر را برطرف کند صحت دارد؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اتو ریزش مو نمی دهد ولی باعث افزایش شکنندگی موها میشود و به همین دلیل شبیه ریزش است خیر اثری ندارد [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت شما پزشک گرامی سوال بنده این است که من دختری 27ساله هستم که خال های زیادی در صورتم و در قسمت هایی از دست و پایم دارم وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتند که امکان برگشت خال هایم وجود دارد به نظر شما من باید تمام خال هایم را بردارم تا امکان برگشتش نباشد ایا حتما باید جراحی شود ایا این کار عوارضی هم دارد چون خال های من در کنار چشم و لبم می باشددر ضمن روز به روز خال هایم بیشتر می شود لطفا کمکم کنید ممنونم از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برداشت خالها اثری بر ایجاد خال جدید ندارد بر نداشتن هم همینطور [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیخال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام با تشکر از وقتی که جهت پاسخگویی به سئوالات میگذارید. آقای دکتر من یک ماه و نیم هستش که جراحی بینی انجام دادم. می خواستم ابتدا بپرسم که آیا اگر طی هفته ی آینده پروتز چانه رو انجام بدم کار درستی هستش؟ و سئوال دوم این هستش که تزریق ژل یا چربی به جای جراحی(پروتز) بهتر و کم خطرتر نیست؟ ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مشکلی ندارد به نظر من ژل بهتر از هر دو است [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل زاویه فک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر خواهش میکنم جواب بدبن من حدود 2ماه که دارم راکوتان استفاده میکنم و احساس میکنم که موهام خیلی بد فرم و بد حالت و خشک شکننده شده . چکار میتونم بکنم که بهتر بشه ایا راهی هست واسه درمانش شامپو محلول خاصی یا ...... ؟ اصلا به نظرتون دوباره پس از مصرف راکوتان ریزش مو قطع میشه .موهام به حالت اول خودش برمیگرده ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش معمولا قطع میشود شامپوی موی خشک و ماسک مو مفید است [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید رنگ لبه های الت تناسلی من قهو ه ای بسیارروشن و کم رنگ بوده مدت 4ساله رنگ لبه ها به مرور زمان تیره ترشده و الان سیاه پررنگه.چه عواملی تاثیرگذاربوده؟وایا راهی برای درمان هست؟هزینه درمان چقدرخواهدبود؟کمکم کنید للطفا

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از کرمهای لک بر بدن استفاده نمایید [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

مراقبت های بعد از جراحی و کشیدن دندان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

تزریق فیلر خط اخم و پیشانی چه مزایا و مراحلی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

پوستی شاداب و جوان با ویتامین ها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سونوگرافی های لازم در دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پاسخ به پرسش های رایج در مورد آبرسانی به پوست

عوارض تاتو یا همان خالکوبی چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چگونه در 35 سالی پوستی شاداب داشته باشیم

برای درمان واریس به چه متخصصی مراجعه کنیم؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

تشدید حساسیت پوستی در فصل بهار