سلام جناب واعظ ، زانوها و آرنجهای خانم بنده دچار حالت پرزهای پوستی بزرگتر(سفیدتر از حالت معمولی) از حالت معمولی شده است ، میخواستم بدانم دلیل آن چیست ، متاسفانه هیچ پاسخ مناسب و تشخیصی از پزشکان محترم دریافت نکردیم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید بیماری صدفک دازند ولی برای تشخیص قطعی باید معاینه شوند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

تلفن : 91620100 - 031

مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران

انواع لک

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش مو در شیردهی تا کی ادامه دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پیوند مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش درمان دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تغذیه دانش آموزان

نحوه مصرف ملاتونین (قسمت دوم)