با سلام خدمت شما پزشک گرامی سوال بنده این است که من دختری 27ساله هستم که خال های زیادی در صورتم و در قسمت هایی از دست و پایم دارم وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتند که امکان برگشت خال هایم وجود دارد به نظر شما من باید تمام خال هایم را بردارم تا امکان برگشتش نباشد ایا حتما باید جراحی شود ایا این کار عوارضی هم دارد چون خال های من در کنار چشم و لبم می باشددر ضمن روز به روز خال هایم بیشتر می شود لطفا کمکم کنید ممنونم از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برداشت خالها اثری بر ایجاد خال جدید ندارد بر نداشتن هم همینطور [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

انواع لک صورت

علائم و تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کنترل وزن در ورزشکاران

بهترین راه کنترل چاقی

تغذیه برای کات شدن ماهیچه ها ( قسمت اول )

علائم و درمان دررفتگی و بی ثباتی کشکک زانو

توصیه هایی جهت کاهش عوارض رنگ مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاهش وزن در کشتی

تأثیر ترکیب روشهای جوانسازی