سلام خسته نباشید من الان 6 ماهی میشه ریزش دارم و سال قبل هم این ریزشو داشتم که با مصرف ماینوکسیدیل 3% بدون پروپیلن مشکلم حل شد جوری که کامل موهام پر شده بود اما دوباره از فروردین امسال ریزشم شروع شد و تا الان ادامه داره به دکتر مراجعه کردم ایشون گفتن با توجه به اینکه 27 سالته و موهای دو طرف پیشونیت خالی نشده و تا وسط پیشونیت مو داری علائم ریزش موی ارثی نداری.گفت ریزشت به خاطر استرس و فکر زیاده و عصبی بودنه .من اطراف سرم هم کمی ریزش دارم حتی ابروهام .چه کار کنم خوب بشه نمیدونم؟بعد ماینوکسیدیل بدون پروپیلن از لحاظ اثربخشی فرقی با ماینوکسیدیل با پروپیلن داره؟چون لایه سفید روی پوست سرم میمونه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پروپیلن باعث افزایش نفوذ ماینوکسیدیل میشود پس اثر ماینوکسیدیل را بیشتر میکند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

علل درد شانه

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کیست تخمدان در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

co2 فرکشنال ، لیزر جوانسازی

توصیه های بعد از عمل قسمت اول

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران

فلج عصب صورت يا فلج بلز چيست؟

لیفت پلک با پلاسما چگونه انجام می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پر شدن ساق پا با تزریق چربی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]