سلام و عرض ادب. دکتر مقاله شما در مورد لیزر برای درمان آکنه رو خوندم. من آکنه بسیار شدید دارم و حتما میخوام در کنار درمانهای دیگه از لیزر هم برای درمان جوشهام استفاده کنم. بدون توجه به هزینه به نظر شما کدوم از این لیزرها برای درمان آکنه بهترین نتیجه رو میده؟ بسیار ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع ضایعات دارد ولی کلا IPL ,PDL خوب هستند [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

بهترین روش تعیین جنسیت

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا وازکتومی می تواند باعث اختلال نعوظ شود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

چه ضد آفتابی برای پوست مناسب است قسمت اول

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی مربوط به لیزر موهای زائد پا

ناراحتی های گوارشی و بارداری

مراقبت های بعد از تزریق چربی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پای دیابتی چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم ؟

آیا ضد آفتاب از آسیب های پوستی جلوگیری می کند؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بیوپسی کلیه تحت گاید سونوگرافی