سلام به اقای دکتر واعظ وبا تشکر از زحمات جنابعالی و پاسخگویی دلسوزانه شما... بنده قصد دارم از محلول ماینوکسیدل 5درصد با ترکیب پروسترژون وبتامتازون و فیناستراید بصورت روزانه یک عدد استفاده کنم و دنبال یک قرص و محلول مکمل تقویتی هستم که بعضی ها محلول تونیک رینولفتیل و کپسول گلیکویت و ریجن ایدیت یا اکوفن را پیشنهاد میدهند میخواستم نظر شما را جویا شوم.. ویک سوال دیگر داشتم بهترین مارک تجاری سازنده ماینوکسیدل و مخصوصا فینا استراید چیست .. میگویند از زمانی که دلار 3300شد جنس تقلبی منجمله قرص فیناستراید حتی در داروخانه ها زیاد شده .. میترسم داروی تقلبی خرید کنم لطفا مر راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من داروی دیگری لازم نیست برای ماینوکسیدیل روگین بهتر است [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

پی آر اف (PRF) در چه مواردی کاربرد دارد؟

بیماریهای دهان و فک و معافیت سربازی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تشخیص سنگ کیسه صفرا با سونوگرافی

اس وی اف ژل، جدیدترین روش جوانسازی

بخور سرد برای پوست بهتر است یا گرم

انواع شیارها و خطوط روی ناخن از علل تا درمان

درمان ریزش مو با پی آر پی

بهترین راه های جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]