سوالات پزشکی :
سوال :

سلام پسری 25 ساله هستم چند سالی است که موهای کف سرم ( جلوی سر) کم پشت شده منم برای رفع این مشکل خودم دکتر شدم و سرم رو با تیغ تراشیدم و عصاره ای از زرده تخم مرغ/پودر سیر/روغن بادام/روغن زیتون رو مخلوط میکنم و به سرم میزنم به امید پر پشت شدن خوب حالا سوال من از شما دکتر مهربون آیا کار من خردمندانه بوده و به اون موهای باقی مانده اسیبی وارد نمیشه و پیشنهاد شما برای یک عصاره دیگه چیه ؟سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

فکر نمیکنم تغییری حاصل شود برای درمان ریزش مو باید علت ان درمان شود [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام اقای دکتر من خیلی ناامیدم.2بار ناخن پام رو کشیدم دفعه اول کل ناخن برداشته شد.دفعه دوم گوشه ناخن رو برداشتن و گفتن که دیکه ناخن در نمیاد چون سوزونده شده ریشش .در هردو حالت بازناخن در اومد و باز هم تو گوشت رفته و عفونت کرده.تورو خدابگید چیکارش کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید جراحی شود و فقط لبه ای که وارد گوشت میشود برداشته شود لازم نیست تمام ناخن کشیده شود [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیناخن لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام موهاي سرم خيلي نازك هستند و با دكلره كردنم خيلي ازموهايم سوخته شدن و حالت خشن پيدا كردن و كلي هم ازشون ريخته شدن ترا خدا دوست دارم موهاي ريخته شده ام دوباره برگردن خيلي خيلي كم پشت شدن آيا قرص و آمپولي وجود دارد كه باعث پر پشت شدن موهام شود /باتشكر خداوند عمر باعزت به شما دهد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از شامپوی موی رنگ شده و ماسک مو و سرم مو استفاده نمایید و حوصله کنید تا وضعیت موهایتان بهتر شود [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. من روی گردنم بر اثر ریختن اسید کلویید ایجاد شده. از یک ژل لایه بردار به نام اسپکتراژل استفاده میکنم از انجا که وضع مالی مساعدی ندارم همین کافیه؟ یا از لیزر هم استفاده کنم؟ در ضمن سرم رو بالا پایین ک میکنم گردنم یه ذره کش میاد آیا بالیزر درمان میشه؟ مرسی از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کلویید ها ضخیم باشد لیزر هم لازم دارد اگر نازک هستندد به همین درمان ادامه دهید [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام-خانمی هستم 29 ساله الان به مدت 4 سال است که که بین ارنج و بازو لک های تیره رنگی به وجود امده خیلی ظاهر زشتی روی دستم ایجاد کرده از کرم های روشن کننده لک هم استفاده کردم جواب نداده به نظر شما چگونه این لکهای زشت درمان میشود...با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید لایه بردار بزنید یا لیزر انجام شود [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست تیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و وخداقوت میخواستم بپرسم برای از بین بردن کک ومک، Iplبهتره یاLrf؟ کدام روشش موثرتره؟اصلا فرق این دو روش چیه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

LFR قطعا بهتر است و اصلا قابل مقایسه نیستند IPL لیزر نیست [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض ادب. دکتر جان من 6 ماهه اکوتان میخورم (تا حالا 280 تا)، همیشه برای شستشوی صورتم از ژل هیدرودرم مخصوص آکنه استفاه میکردم. هیچ وقت پوستم رو خشک نمیکرد اما جدیدا بسیار خشک و پوسته پوسته میکنه، میخواستم یه شوینده صورت مخصوص پوست آکنه دار ولی ملایم تر از هیدرودرم (که خشک نکنه)، معرفی کنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر پوستتان خیلی خشک است شستشو با اب بهتر است [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید صورت من کک مک دارد با چه نوع لیزری می توانم آن را برطرف کنم و پشت لب و گونه ام لک زده است .ایا این مشکل از کبد من است و با لیزر رفع می شود .سپاس فراوان از راهنمایی شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

نوع لیزر را پزشکتان بر اساس نوع کک مک تعیین میکند کبدتان مشکلی ندارد [1401-08-22]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید من چهار جلسه میکرو انجام داده ام همراه با دارو بعد از جلسه اخر و اتمام داروها صورتم پر از جوش شده است نظر شما چیست مرا راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید باید داروی ضد جوش استفاده نمایید به نظرم ربطی به میکرو ندارد [1401-08-22]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن جوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

اقای دکتر اگر با قطع هیدروکنون و استفاده مداوم از ضدافتاب دوباره کک ومک ها برگردد بعد از لیزر هم برمیگردد؟ دلیلش چیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر به این دلیل که این کرمها ترشح ملانین را کم میکند ولی لیزر سلول را کامل از بین میبرد [1401-08-22]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید دکتر عزیز ، میخواستم بدونم مصرف الکوم هفته ای یه بار برای پوستی که درماتیت سبورئیک خفیف داره ضرری داره یا نه ؟ میشه کم ضررترین کورتون موجودو یا درمان بدون کورتونو بهم معرفی کنید . ممنون میشم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله بهتر است از هیدروکورتیزون استفاده نمایید [1401-08-22]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشید . دختری 27ساله هستم همه صورتم به جز پیشانی دارای کک ومک هست وسابقه این کک ومکا به15سال هم میرسه .تعدادی ازاین کک ومکاراپیش یه دکتر برداشتم ولی متاسفانه بعداز گذشت 3سال جای سوختگی آنها ازبین نرفته باتوجه به اینکه دارای پوستی روشن نیستم ایاامکان ازبین رفتن کک ومک بالیزراف آر وجود دارد؟آیالیزر اف آر در شهرهای دیگه وجود دارد مثلا یاسوج،بهبهان؟ چطوری میتونم از هزینه لیزر اف آر مطلع شوم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد با لیزر ار اف از بین میرود ولی چون پوست روشنی ندارید بعد از لیزر هم نیاز به ضد لک دارید تا کامل از بین برود [1401-08-22]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال کک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر جون. پیشونی من خیلی بهتر شده. 1)دارم از صابون سبیوم استفاده می کنم اشکالی که نداره؟ 2)بعد از اصلاح صورت باوجود استفاده از خمیر ریش و افترشیو باز جوش های زیادی بهم می زنه و جاش سرخ میشه،از چه افترشیوی استفاده کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر محلول آنتی بیوتیکی باید استفاده نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.خانمی 36 ساله هستم که حدود دوماه است در ناحیه زانو و روی ران گرفت پوستی ناشی از سوختگی شده ام و اکنون با وجود استفاده از لباس سوختگی اطراف پوست پیوند شده زانو وکمی بالای آن قرمز و متورم و درناک شده است.آیا تبدیل به گوشت اضافه میشود.چگونه میتوان آن را کنترل نمود؟سپاسگزارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید باید معاینه کنم ولی کرمهای کورتونی یا غیر کورتونی را میتوان استفاده کرد تا جلوگیری شود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیکورتون لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت آفای دکتر و خسته نباشید من صورتی کک مک دار با منافد با در سر گونه ها دارم و درمانهای دارویی زیادی انجام دادم ولی موثر نبود لطفا مرا راهنمایی کنید که از چه نوع لیزری استفاده کنم .گاهی اوقات بدنم و صورتم جوش هم میزند چه کنم. با تشکر دوست من می خواهد صورتش تپل شود بدون چاقی بدن چه راهی را پیشنهاد می دهید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر را باید پزشک براساس معاینه شما تعین کند درمان با محلولهای آنتی بیوتیکی شاید مفید باشد شاید تزریق ژل مفید باشد [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت منافذ باز پوست اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر بزرگوار. نزدیک به 9 ماه است که سمت راست صورت خود یک لک قهوه ای رنگ به قطر3 سانت مشاهده نموده ام.هیچ گونه خارش و یا دردی ندارد.بعضی مواقع یک یا دو دونه جوش ریز روی آن مشاهده نموده ام. اول فکر کردم به خاطر عوض کردن تیغ ریش تراشی میباشد.نزدیک به 6 ماه اصلا با تیغ اصلاح نکردم.با ماشین.اما هیچ بهبودی حاصل نشد.به متخصص پوست مراجعه نموده و ایشون با نگاه کردن تشخیص خال بکر دادندو سه دارو(صابون deramopain,bio-teches/emulision,depiwhite)تجویز نمودند.حالا بهبودی خاصی بعد از 2 ماه استفاده نیفتاده والبته فرمودند که فقط کمرنگ میشوند.بسیار نگران بزرگتر شدنش نیز هستم.باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر سن شما حدود 15-20 باشد خال بکر ممکن است ولی نه درمان نیاز دارد نه کمرنگ میشود برای سایر ضایعات باید شما را معاینه کنم [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیخال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خوشحالم که میتونم مشکلم رو با یه متخصص پوست درمیون بذارم من موهای چربی دارم به طوریکه اگ امروز بشورم فردا صبح چرب شده امونم رو بریده از شامو ایروکس هم استفاده میکنم چکار باید بکنم من پسر هستم و 22 ساله

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شامپوی موی چرب و شستشوی روزانه [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیشامپو مراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام وخسته نباشید آقای دکتر دختری 25 ساله با پوست سفید هستم که احساس می کنم رنگ پوست کشاله ران وبیکینی و زیر بغلم تیره تر از سایر نواحی بدنم می باشد . آیا راهکار و یا دارو و یا کرمی برای روشن شدن این نواحی پیشنهادمی دهید؟ با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر اضافه وزن دارید باید درمان شود کرمهای لک بر هم برای این مورد مفید هستند [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام. در اطراف باسنم مدتی است احساس خارش زیادی میکنم. با اینکه مرتب شستشو می کنم ولی بازهم جوش و خارشها برطرف نشده است. قبلا به پزشک مراجعه کرده ولی نتیجه نگرفته ام. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا نوعی قارج است باید درمان موضعی ضد قارچ و التهاب همزمان انجام شود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیقارچ لینک مستقیم این سوال

سوال :

salam, aghaye doktor man rooye sooratam kakomak daram va zamineye ersi dare, pedaram va madarbozorgam k albate madarbozorgam bade zayeman kakomakhayash rikhte, man ham be modate 2mah hidrokinon estefade kardam kamelan az beyn raft ama dg tolid nashod va ejbaran masrafesho ghat kardam va hala dobare kakomakha bargashte, tasmam be leyzer daram poostam sefido shafafe benazaretoon leyzer moaser hast ya bekhatere ersi boodan bade leyzer ham barmigarde

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به دلیل سفید بودن پوستتان پاسخ خوبی میگیرید ولی باید بدانید که بعد از لیزر باید منظم از ضد آفتاب استفاده نمایید د ر این صورت چندین سال صورت بدون کک مک خواهید داشت [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت سوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ارتز و انواع کفی کفش طبی

۵ تمرین برای رفع خار پاشنه

نکاتی که قبل از پیوند مو باید رعایت کرد

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

بهترین زمان انجام سونوگرافی غربالگری دوم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ساکشن غبغب؛ کاربرد، مزایا، نحوه انجام، مراقبتها

تغذیه مناسب برای سنگ کلیه

میزان استفاده از کرم ضد آفتاب

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]