سوالات پزشکی :
سوال :

سلام خسته نباشید.من برا اولین بارحدود15روزپیش یه جلسه iplبرارفع موهای زائدانجام دادم اماهنوزحتی یه تار موهم نریخته!؟واینکه خیلی دردداشت بااینکه ازاسپری لیدوکائین استفاده کردم میخواستم بدونم که بایدروی همه تارهای مواشعه لیزرتابونده بشه یااینکه بایه بارضربه اطرافشم دربرمیگیره راستش ؟اون خانومیکه برابدنم انجام دادن بفرض برازیربغلم شایدحدودا ده بارزد..وگفته که هربیست روزیکباربرم؟بااینکه وسط سینه م تاول زده ودوهفته س دارم پمادآلفامیزنم که جاش نمونه خواهش میکنم راهنماییم کنیدچون من شهرستان هستم واینجاهمین یدونه دستگاهوداره اگه مناسب نیست ویابدوکم داره میزنه که بعداتوخوداستان اقدام کنم؟خیلی ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا برای ipl 10 شات برای زیر بغل کم است در ضمن با هر لیزری تاول و سوختگی طبیعی نیست موها هم باید طی 15 روز ریخته باشد [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

میبخشید آقای دکتر من ریزش موی ارثی دارم چندین بار هم آزمایشات کلی میدادم دکترا میگفتن مشکلی ندارم با اینکه از مکمل های well woman و اکوفان استفاده میکنم اما بازهم ریزش مو و ابرو دارم آیا من میتونم قرص فیناستراید و روگین دو درصد استفاده کنم؟ درچه صورت مانع از مصرف این دارو ها هستم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید فیناستراید و روگین دو درصد استفاده کنید و طولانی مصرف نمایید [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام، من دختری 24 ساله هستم که حدود 6 ماه آکنوترون مصرف کرده ام و حدود 2ماهی است که از درمان فارغ شده ام، همیشه موهای نازک و کم پشتی داشتم که یک مسأله ی ارثی است، اما مدتی است که ریزش موهایم بیشتر شده تا حدی که از لابلای ساقه ها گردیه جلوی سرم را مشاهده می کنم. لازم به ذکر است که برای ادامه تحصیل مطالعه می کنم; امکان ریزش شاید به اثر درس خواندن بیشتر شده باشد؟ ضمنا لرزش دست زیادی هم دارم. لطفا کمکم کنید. ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد ریزش شما مربوط به اکنوترن است در این صورت چند ماه دیکر ریزش تان قطع میشود [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام . مردی 32 ساله هستم پارسال ریزش مو کمی داشتم که بهم قرص بیتوتین و فیناستراید واناکپس و محلول اناستیم دادند استفاده کردم خوب شد اما امسال باز در همان سمت چپ کف سر ریزش مو داشتم که پیش دکتر دیگه رفتم و ان بهم ماینوکسیدل و فقط قرص finpecia داد . بعد از 20 روز ان منطقه بیشتر خالی شده و من می ترسم می خواستم بدانم تجویز دوم خوبه یا من برگردم پیش دکتر قبلی با ان داروهایی که قبلابهم داده؟ سوال دیگه اینکه هیچکدام ازمایشی برای تعیین ویتامین بدن بهم ندادن ایا لازمه ازمایش خونم بدم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماینوکسیدیل در ابتدای درمان ریزش میدهد بهتر است به درمان ادامه دهید لزومی به ازمایش خون نیست [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام وخسته نباشید دختری 25 ساله هستم که مدتی است موهایم بسار خشک و خشن شده است. لازم به ذکر است من تابحال موهایم را رنگ نکرده و واقعا نمی دانم دلیل این خشکی و خشن شدن چیست؟از سرم کریستال و آبرسان جلید و ماسک موی aven نیز استفاده نموده ولی هیچ فایده ای نداشته است. خواهشمند است راهکاری جهت بهبود وضعیت موهایم ارائه دهید. آیا کراتینه و یا ویتامینه مفید است؟کدام یک تاثیر بیشتری داشته و آیا در کلینیکتان کراتینه و یا ویتامینه انجام می شود؟ با تشکر فراوان از راهنمایی های مفیدتان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید مفید باشد ولی ما در کلینیک انجام نمیدهیم باید اسیب به مو به حداقل برسد مثل رنگ سشوار و شانه کردن شدید و ماسک مو و سرم بهتری استفاده نمایید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دختری 22 ساله هستم در تیرماه عمل در اوردن پلاتین از هر 2 پا انحام دادم به اندازه ی 15 سانتی متر در هر دوپا روی زانو جای بخیه دارم آیا عملی هست که بتوانم بخیه ها را کمرنگ یا ناپدید کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله معمولا با لیزر بهبود زیادی دارید البته نوع اسکار تعیین کننده نوع لیزر است [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

به نام خدا باسلام من حدود27 روزاست که از داروی ماینوکسیدل استفاده می کنم . و کف سرم ریزش مویش بیشتر شده ایا این برای استفاده از این دارو طبیعی است یا باید استفاده از ان را متوقف کنم و راه دیگری بروم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله ریزش مو درابتدای مصرف محلول ماینوکسیدیل طبیعی است [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام وخسته نباشید. اقای دکتر پسری 27 ساله 5سال فیناستراید استفاده میکنم خواستم بدونم اینکه میگن روی جنین تاثیر میذاره یعنی چی؟ یعنی اینکه بچه ناقص میشه؟ با تشکر از شما.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید یکماه قبل از تصمیم به بجه دار شدن دارو را قطع کنید مشکلی ندارد [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام واحترام خدمت آقای دکتر.ببخشید آقای دکترمن یک ماه پیش برای درمان تعریق زیربغلم بوتاکس تزریق کردم اما تا الان به شدت دارم عرق میکنم به دکترم دیکه اعتماد ندارم برم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید.چرا هنوز دارم عرق میکنم؟؟؟یعنی رو من جواب نداده؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوز بوتاکس،غلظت بوتاکس، تعداد تزریق حتی عمق تزریق مهم است اگر هر کدام اشکال داشته باشد جواب نمیگیرید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس تعریق لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام آقای دکتر شما 2 بار در مطبتون لیزر فراکشنال روی پوست صورتم که منافذ باز دارد انجام دادید اما الان بعد از گذشت 9 ماه پوست صورتم بسیار خشک شده وحتی ضد آفتاب هم روی پوستم ماسیده می شود،در حال حاضر مرطوب کننده 24 ساعته پریم استفاده می کنم این کرم مناسب پوستم هست یا اینکه کرم دیگری پیشنهاد می کنید؟منافذ پوستم هم بعد از 2 جلسه لیزر تغییری نکرده آیا استفاده از کرم aha با توجه به خشک شدن پوستم ضرر دارد؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

همان مرطوب کننده زیر ضد افتاب استفاده نمایید AHA ملایم را شبها بزنید و به تدریج زمان باقی ماندن روی پوستتان را زیاد کنید. شب اول با نیم ساعت شروع کنید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 منافذ باز پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من پسر 24 سالم و یک ساله ک داروی ماینوکسیدیل به همراه قرص فینوپشیا مصرف میکنم. حالا 2تا سوال از خدمتتون دارم: 1- چون ورزش بدنسازی میکنم آیا فینوپشیا میتونه مانع رشد و حجم عضله بشه؟ 2- اگر بخوام از مکمل قرص آمینو(برند معتبر) استفاده کنم آیا ممکنه ریزش مو همراه داشته باشه حالا یا بخاطر ترکیباتش یا بواسطه آزاد شدن تستسترون در خون؟ ممنون و متشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیردر هنگام انجام ورزش بدنسازی مشکلی ندارد ازفین پیشیا استفاده کنید . اگر باعث افزایش تستوسترون شود احتمال ریزش وجود دارد [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام پسری 23 ساله هستم . پوست صورتم شل هست و با ورزش و بالا پایین پریدن پوست صورتم هم مقداری بالا پایین میشود . میخواستم ببینم این بالا پایین شدن پوست صورتم موجب چین و چروک زود رس و شل شدن بیشتر میشه ؟ کلا راهنماییم کنید که چیکار کنم بسیار ممنون میشم ازتون آقای دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر ارتباطی ندارد مهمتر ین عامل پیری پوست آفتاب است باید از ضد آفتاب استفاده نمایید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب پیری پوست مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر.روش درمان بیماری صدف که باعث خشکی و زخم قسمتهای از پوست می شود چیست؟ متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای بیماری صدفک یا پسوریازیس درمان موضعی و در صورتی که موثر نباشد درمان خوراکی زیر نظر پزشک اشعه درمانی با UVB هم موثر است [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. 2/5 ماه هست که فیناستراید 1 مصرف میکنم. طی این مدت تاثیری احساس نکردم. مسئله مهم اینکه احساس میکنم طی مدت مصرف روند نازک شدن موها ادامه داره و در قسمت جلوی سرم موها نازک تر و کم پشت تر میشه نسبت به قبل. سئوالم از جنابعالی اینکه اگر مصرف فیناستراید dht رو پاین میاره, در عوض چون مانع تبدیل T به dht میشه میزان تستسترون رو بالا میبره و حال اینکه موهای ناحیه فرونتال به تستسترون حساس تره. اگه این مطلب درسته برای جلوگیری از مینیاتوری شدن موهای ناحیه فرونتال در اثر افزایش تستسترون حین مصرف فیناستراید چه باید کرد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

موها به dth حساسند و بنا براین با مصرف فیناستراید از مینیاتوری شدن جلوگیری میشود [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ممنون ازین که وقت میذارین. دکتر من پسر هستم و 25 سالم هست 2 هفته هست که عمل بینی انجام دادم میخواستم بدونم اگه بخوام لیزر کک و مک بکنم چند ماه باید از این عمل بینی بگذره؟؟ سوال بعدی من اینه که صورتم کک و مک زیادی داره و بیشتر لک هام تبدیل به خال میشن و بزرگ میشن میخواستم بدونم با لیزر علاوه بر کک و مک این لک هایی که تبدیل به خال شدن هم میره ؟؟؟ در ضمن من زیر چونم و بالای ابروم 2 تا خال درومده که دورش سفید شدن انها هم میره ؟ علتش چیه؟ اصن لیزر درمان قطعی هست ؟ باعث شفاف سازی و پاک سازی پوست میشه؟؟ چون واقا عذابم میده و میخوام پوستم بهتر شه...... ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریظی ندارد هر موقع میتوانید خیر لیزر جداکانه نیاز دارد با لیزر جداگانه بله بله ولی باید نگهداری شما بعد از لیزر خوب باشد بله [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر بیماری من قرمز شدن گونه بعد از ورزش و استرس و گرما و ... هستش، هر دکتر و متخصصی که مراجعه کردم نظر و روش درمانی متفاوتی رو پیشنهاد داده که متاسفانه هیچ کدوم بیماری من رو درمان نکرده، آیا واقعا درمانی برای این بیماری نیست؟؟!! من چیکار باید بکنم؟؟ و سوال دیگه اینکه اگه من از لیزر PDL استفاده کنم و مویرگ های سطح پوست از بین بره دوباره اون مویرگ ها بر میگردن؟ ممنون میشم از جوا ب و راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید شما را معاینه کنم ولی احتمالا لیزر PDL موثر است [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من ایزوترتینویین استفاده میکنم ریزش موی شدیدی پیدا کردم طوری که میترسم دیگر موهامو برس بکشم قبلا اصلا ریزش نداشتم. آیا راه حلی داره یا اقلا ریزش مو کمتر بشه. لازم به ذکر که دو ماه و نیمه که استفاده میکنم و همچنان باید استفاده کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حدود 3-6 ماه بعد از قطع ایزو تره تینویین بهبود خواهید داشت. [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید یه چند ماهی است مقداری از ریش صورتم ریخته ، یک سری هم آمپول زدم ولی زیاد خوب نشد ، شما چی پیشنهاد می کنید می خوام خیلی خوب باشه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین درمان ریزش سکه ای ریش همان تزریق آمپول است ولی داروهای موضعی هم در کنار آن مفید است [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر.میخاسم بدونم چقدر ریزش ناشی از کم خونی رویش مجدد داره،تو معاینه فرمودین ک مشخصه کمبود آهن دارم و احتیاجی ب آزمایش نیس.از کی باید توقع بهبود داشته باشم،تقریبا نصف موهام ریخته.میتونم پیوند انجام بدم؟20 سالمه و اینکه چرا اینقدر ریزش موهام شدیده.موقع شست و شو حدود 500 تار مو

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ریزش بدلیل کمبود آهن باشد تقریبا برگشت کامل دارد ولی حدود 3 -6 ماه طول میکشد [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیآهن درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت دکتر گرامی مردی 31 ساله هستم. متاسفانه از رویش موی ریش بر روی گونه به سمت چشمها ناراحتم. گرچه هنوز افزایش غیر قابل تحملی پیدا نکرده ولی در حال افزایش است و متاسفانه به تدریج با تراشیدن صورت قوت میگیرد. همچنین همین مشکل را بصورت جدی تر بر روی لاله گوش نیز دارم. میخواستم بپرسم آیا استفاده از کرمهای مو بر باعث کندی رشد موهای این نواحی خواهند شد؟ و ثانیا هزینه درمان این دو قسمت صورتم بوسیله لیزر حدودا چقدرخواهد بود؟ قبلا از پاسخ شما کمال تشکر را دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای موبر تاثیری بر رشد مو ندارد برای هزینه لیزر موهای زائد باید با مطب تماس بگیرید [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

Does shampoo stop hair loss ؟

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سنگ های سیستم ادراری چه علائمی دارند و چگونه تشخیص داده میشوند؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آیا در دوران بارداری میتوان ورزش کرد؟

عوارض مصرف داروی راکوتان

ماندگاری کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نحوه مراقبت از چشم مصنوعی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مراقبت از انواع پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تقویت مو با روشهای مزوتراپی و پی آر پی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع بیماری های گوش و حلق و بینی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]