سلام آقای دکتر من ایزوترتینویین استفاده میکنم ریزش موی شدیدی پیدا کردم طوری که میترسم دیگر موهامو برس بکشم قبلا اصلا ریزش نداشتم. آیا راه حلی داره یا اقلا ریزش مو کمتر بشه. لازم به ذکر که دو ماه و نیمه که استفاده میکنم و همچنان باید استفاده کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حدود 3-6 ماه بعد از قطع ایزو تره تینویین بهبود خواهید داشت. [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت آکنه

تلفن : 91620100 - 031

آیا لیزر موی زائد باعث سفید یا روشن شدن پوست می شود؟

درمان موهای زائد هورمونی صورت در زنان

کلاژن سازی پوست چگونه است؟

روش صحیح شستشو موهای سر

جوانسازی پلک با پلاسما چگونه است؟

حداکثر تراکم کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

هیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس رابی جواب نگذار

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]