میبخشید آقای دکتر من ریزش موی ارثی دارم چندین بار هم آزمایشات کلی میدادم دکترا میگفتن مشکلی ندارم با اینکه از مکمل های well woman و اکوفان استفاده میکنم اما بازهم ریزش مو و ابرو دارم آیا من میتونم قرص فیناستراید و روگین دو درصد استفاده کنم؟ درچه صورت مانع از مصرف این دارو ها هستم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید فیناستراید و روگین دو درصد استفاده کنید و طولانی مصرف نمایید [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر لیزر فرکشنال co2

سندروم مفصل فاست چیست و چگونه درمان میشود؟

تشخیص گودی کف پا و درمان آن

بیماری لوپوس چیست و چه علائمی دارد؟

تشخیص درمان و انواع روش های جراحی پارگی پرده گوش

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

تزریق ژل هیالورونیک اسید به زانو برای درمان درد و آرتروز زانو

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علائم تومور (سرطان) آلت تناسلی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]