با سلام. 2/5 ماه هست که فیناستراید 1 مصرف میکنم. طی این مدت تاثیری احساس نکردم. مسئله مهم اینکه احساس میکنم طی مدت مصرف روند نازک شدن موها ادامه داره و در قسمت جلوی سرم موها نازک تر و کم پشت تر میشه نسبت به قبل. سئوالم از جنابعالی اینکه اگر مصرف فیناستراید dht رو پاین میاره, در عوض چون مانع تبدیل T به dht میشه میزان تستسترون رو بالا میبره و حال اینکه موهای ناحیه فرونتال به تستسترون حساس تره. اگه این مطلب درسته برای جلوگیری از مینیاتوری شدن موهای ناحیه فرونتال در اثر افزایش تستسترون حین مصرف فیناستراید چه باید کرد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

موها به dth حساسند و بنا براین با مصرف فیناستراید از مینیاتوری شدن جلوگیری میشود [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

مزوژل ضد لک پروسترولین بلنک بی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا فیبروادنوم خطرناک است؟

درمان با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

علت و درمان ریزش مو در طب سنتی ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

جراحی های پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

آیا امکان شیردهی و بارداری بعد از انجام عمل پروتز سینه وجود دارد؟

تشخیص اختلال نعوظ چگونه انجام می گیرد؟

عادتهایی برای داشتن پوست سالم و با طروات

درمان بیرون زدگی دیسک با اوزون تراپی