سلام . مردی 32 ساله هستم پارسال ریزش مو کمی داشتم که بهم قرص بیتوتین و فیناستراید واناکپس و محلول اناستیم دادند استفاده کردم خوب شد اما امسال باز در همان سمت چپ کف سر ریزش مو داشتم که پیش دکتر دیگه رفتم و ان بهم ماینوکسیدل و فقط قرص finpecia داد . بعد از 20 روز ان منطقه بیشتر خالی شده و من می ترسم می خواستم بدانم تجویز دوم خوبه یا من برگردم پیش دکتر قبلی با ان داروهایی که قبلابهم داده؟ سوال دیگه اینکه هیچکدام ازمایشی برای تعیین ویتامین بدن بهم ندادن ایا لازمه ازمایش خونم بدم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماینوکسیدیل در ابتدای درمان ریزش میدهد بهتر است به درمان ادامه دهید لزومی به ازمایش خون نیست [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آزمایش پاپ اسمیر

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عوارض و ماندگاری از بین بردن غبغب با لیزر اندولیفت

تشخیص دیسک کمر با استفاده از عکس رادیولوژی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سلولیت چیست؟

الکتروتراپی؛ انواع، کاربردها، عوارض و فواید

اعتماد به نفس پائین و روشهای ابراز وجود قسمت سوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

شوره سر و ریزش موقت مو

آشنایی با لیزر اگزایمر و کاربردهای آن

هرآنچه درباره کهیر باید بدانیم