سلام، من دختری 24 ساله هستم که حدود 6 ماه آکنوترون مصرف کرده ام و حدود 2ماهی است که از درمان فارغ شده ام، همیشه موهای نازک و کم پشتی داشتم که یک مسأله ی ارثی است، اما مدتی است که ریزش موهایم بیشتر شده تا حدی که از لابلای ساقه ها گردیه جلوی سرم را مشاهده می کنم. لازم به ذکر است که برای ادامه تحصیل مطالعه می کنم; امکان ریزش شاید به اثر درس خواندن بیشتر شده باشد؟ ضمنا لرزش دست زیادی هم دارم. لطفا کمکم کنید. ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد ریزش شما مربوط به اکنوترن است در این صورت چند ماه دیکر ریزش تان قطع میشود [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بهترین فیلر برای زیر چشم؛ کدام یک بی خطر و بهتر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان گرگرفتگی با بوتاکس

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر مصرف انواع میوه ها بر روی پوست

درمان ماه گرفتگی عروقی توسط لیزر عروقی

پرسش و پاسخ در مورد تزریق چربی

درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چه جراحی های زیبایی را میتوان همزمان انجام داد ؟

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

جوانسازی پوست صورت با آر اف فرکشنال

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکات آرايشی مهم در رابطه با مو