داشتن پوستی صاف و بدون عارضه و برجستگی خواسته ی بسیاری از افراد است. وجود ضایعات پوستی روی پوست امری نسبتاً شایع و طبیعی است؛ اما گاهی وجود یک ضایعه بزرگ و یا تعداد زیاد آنها به خصوص روی صورت ممکن است چندان خوشایند نبوده و زیبایی شما را بسیار تحت تأثیر قرار دهد. در صورتی که از وجود ضایعات روی صورت یا سایر نواحی بدن رضایت ندارید و باعث شده تا ظاهر شما زیبایی کمتری داشته باشد بهتر است با مراجعه به پزشک آن را بردارید. با توجه به اینکه محل به وجود آمدن ضایعات و نوع آنها می تواند تفاوتهایی با هم داشته باشد، می توان از روش های مختلفی برای برداشتن آنها استفاده نمود. البته فاکتورهای دیگری نیز در این زمینه تأثیرگذار هستند که از مهم ترین آنها می توان به سن بیمار، بزرگ یا کوچک بودن، عمق، رنگ و حتی محل ضایعات پوستی اشاره نمود.
جراحی: در این روش که یک روش قدیمی محسوب می شود پس از بی حسی موضعی، زگیل یا ضایعه با چاقو برداشته می شود. مشکل بزرگ این روش این است که برای برداشتن خال نیاز به برش عمیق وجود دارد که موجب ایجاد جای زخم می شود.
استفاده از امواج رایوفرکانسی یا RF: در این روش به کمک امواج با فرکانس بالا، گوشت اضافه، زگیل، خال و دیگر ضایعات محو می شوند. در این نوع عمل، گرمای کمتری نسبت به لیزر در پوست ایجاد می شود و یکی از روش های مدرن است که برای خالبرداری از آن استفاده می شود. در این روش می توان عمق آسیب پوستی را تعیین کرد و در صورتی که پزشک از ساختمان پوست اطلاع داشته باشد و بر تکنولوژی RF، تسلط داشته باشد، اسکار و جای زخم به جا نخواهد ماند.
استفاده از محلول اسیدی و تزریق موضعی: این روش، ضایعه و خال و زگیل را به مرور از بین می برد.
لیزر: این روش مانند روش سوزاندن خال است؛ اما با این تفاوت که از امواج لیزر برای تخریب خال استفاده می شود. از لیزر می توان برای برداشتن خال های اطراف چشم، پلک ها و ناحیه های حساس استفاده کرد.
برداشت خال با لیزر در واقع بهترین روش برای این کار است. لیزر فن آوری نوین علمی است که در برداشتن خال کاربرد دارد. از امواج لیزر برای تخریب یا تراش خال استفاده می شود. این روش جراحت یا زخم به همراه ندارد؛ زیرا در آن نیازی به برش پوست یا بخیه نیست و بیمار درد کمتری را احساس می کند. در این روش یک داروی بی حسی سطحی در ناحیه، تزریق شده تا ناحیه بی حس شود و سپس نور لیزر را مستقیماً به خال می تابانند تا آن را گرم کرده و از بین ببرند. این روش برای خال هایی که شکلی غیرمعمول دارند پیشنهاد نمی شود.
پزشک خود را در جریان همه داروها، مکمل ها و حتی سابقه دارویی خود قرار دهید. اگر بیماری خاصی دارید، سابقه اختلالات خونی دارید، تبخال مکرر دارید یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید. لازم است یک پزشک متخصص با توجه به شرایط شما روند درمان را آغاز کند. خودسرانه و صرفاً بر اساس اطلاعاتی که خوانده اید، لطفاً مصرف داروهای خود را متوقف نکنید و مطمئن باشید که این روند را زیر نظر پزشک خود ادامه می دهید.
عوارض جدی زمانی رخ می دهد که مشکلاتی در طول یا بعد از درمان ایجاد شود. عوارض برداشتن ضایعه پوستی شامل موارد زیر است:
قیمت برداشتن خال و زگیل به عوامل متعددی از جمله تعداد و نوع خال و زگیل، تعداد جلسات، کلینیک زیبایی و … بستگی دارد.
برای آگاهی از شرایط و نحوه انجام کاشت مو در یکی از بهترین مرکز کاشت مو در اصفهان ، روی لینک کلیک کنید.