از حدود بیش از دو و نیم سال قبل ویروس کووید 19 در جهان شیوع پیدا کرد. این ویروس که ابتدا از چین شروع شد به سرعت گسترش جهانی یافت و سبب ابتلا صدها میلیون نفر از افراد کره زمین گردید و تا کنون جان میلیون ها نفر را گرفته است.
ویروس کرونا اگرچه به بافتهای مختلف بدن حمله می کند ولی گرفتاری ریوی از عوامل اصلی مرگ بیماران مبتلا به این ویروس بوده است. در طول دو سال و نیم گذشته در چندین مرحله با جهش ویروس و ایجاد انواع جدید همه گیری های متعدد در جهان اتفاق افتاده است. با گذشت زمان و کسب تجربه های جدید مشخص گردید که این بیماری به بافت های مختلف بدن حمله کرده و افراد خاصی در معرض ابتلای متفاوت به این بیماری می باشند.
اينجانب در تجربه زیاد درمان بیماران مبتلا به هرنی دیسکال در دوران پس از کرونا و ویزیت ماهانه متجاوز از یک هزار بیمار مبتلا به هرنی دیسکال به موارد زیادی از ایجاد و تشدید علائم بيرون زدگی دیسک پس از ابتلای به کرونا برخورد کرده ام .
با جراحی لیزری دیسک به روش PLDH (لیزر پلاسما) می توان بیماران مبتلا به بیرون زدگی دیسک (فتق دیسک) با علائم شدیدتر را که کاندیدای جراحی باز هستند؛ درمان نمود. در این روش بدون ایجاد برش و استفاده از پیچ ستون فقرات و پلاتین، می توان در افراد زیادی به بهبودی هرنی دیسکال دست پیدا کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر احمد شکرچی زاده می توانید از طریق تماس با شماره تلفن 36622101-031 اقدام فرمایید.
در همه گروه های فوق بیماران متعددی را دیده ام که چند روز پس از ابتلا به بیماری کرونا درد کمر و اندام تحتانی ایجاد و یا تشدید یافته است.
در بیمارانی که سابقه ابتلا به بیرون زدگی دیسک داشته ولی بهبود یافته اند ، درست در همان محل درد قبلی درد کمر و اندام تحتانی ایجاد شده است. اگر چه در اغلب بیماران درد فرم رادیکولر داشته ولی علائم گرفتاری ریشه عصبی از جمله اختلالات حسی و حرکتی منفی بوده است. بنظر میرسد که درد این بیماران ناشی از التهاب عضله (میوزیت)می باشد.
اغلب این بیمارانی پس از چند هفته با درمان های ساده بهبودی یافته و عارضه خاصی در آنها برجای نمی ماند. بنظر می رسد ویروس کرونا بافتهای عضلانی که سابقه قبلی ابتلا به بیماری نظیر هرنی دیسکال را داشته، شناسایی کرده و آنها را درگیر می نمایند.
ضایعه نخاعی می تواند از جمله مواردی باشد که به بی اختیاری ادراری منجر شود؛ زیرا مثانه، یکی از اندام هایی است که اگر عصب های آن حس پر شدن را به مغز انتقال ندهند؛ احساس دفع ادرار و نیاز به آن در فرد به وجود نمی آید و فرد دچار عدم کنترل ادرار می گردد. بی اختیاری ادرار در بیماران ضایعه نخاعی ، توسط متخصص جراحی مغز و اعصاب باید مورد بررسی قرار گیرد و روشهای درمانی و بهبود بیمار توسط ایشان اجرا شود.