این نکته را به یاد داشته باشید که امکان بازگشت کک مک های پوستی پس از درمان لیزری کک مک بالاست. اگر پس از درمان با لیزر، با کرمهای ضد آفتاب ، کلاه و عینک آفتابی و تغذیه مناسب، از پوست خود در برابر اشعه خورشید محافظت کنید، حداقل 4 سال و حداکثر 7 سال پوست بدون کک مک خواهید داشت.
افرادی که دارای تراکم بالای لکه های پوستی هستند و درمانهای ضدلک و سنتی، تأثیر زیادی بر آنها ندارد، بهتر است لیزر درمانی را امتحان کنند.
- افراد دارای پوست سبزه، قبل از انجام لیزر، بهتر است چند مورد از کک مک ها را به طور آزمایشی لیزر کنند و در صورت گرفتن نتیجه مطلوب، درمان تکمیلی را انجام دهند.
- اگر سابقه تبخال دهانی دارید، ممکن است قبل از انجام لیزر به درمان آنتی بیوتیکی نیاز داشته باشید؛ چرا که لیزر میتواند باعث تحریک ویروس هرپس (عامل تبخال) در اطراف دهان شود.
به طور کلی، درمان لیزری کک مک، درمانی ایمن و مناسب است و احتمال ایجاد زخم در این روش درمانی کم است؛ با این حال، در برخی از افراد عوارضی ایجاد میکند، این عوارض عبارتند از:
بروز این عوارض به حساسیت پوستی فرد و نوع لیزری که مورد استفاده قرار گرفته است، بستگی دارد.
به یاد داشته باشید که تصمیمگیری در مورد اینکه آیا لیزر درمانی، برای شما مناسب است یا خیر، به عوامل متعددی بستگی دارد. در مورد لکههای مشکوک به بدخیمی، باید آزمایشات و بررسیهای بیشتری انجام شود و در صورت بدخیم بودن به هیچ عنوان نباید از لیزر درمانی استفاده کرد. اما در صورت بدخیم نبودن، لیزر درمانی گزینه بسیار مناسبی برای درمان کک مک محسوب میشود.
نسخه اصلی مطلب بهترین روش درمان کک و مک را در سایت دکتر پرستو خسروانی بخوانید.