Achillodynia
در بیشتر بیماران با سندرم دردناک ناحیه تاندون آشیل ، علت ،استفاده بیش از حد یا تروما می باشد. ضخیم شدگی تاندون در نزدیکی محل اتصال تاندون به استخوان پاشنه را میتوان به کمک لمس یا تکنیک های تصویربرداری نشان داد. این ضخیم شدگی منجر به درد شدید و محدودیت حرکتی می شود. تاندون آشیل ضخیم ترین و قویترین تاندون بدن می باشد. این تاندون 12 تا 15 سانتیمتر طول داشته و تاندونهای آپونوروزی گاسترکنمیوس و سولئوس را بهم متصل می کند.
درمان
محل مورد درمان از طریق اولتراسوند و یا رادیوگرافی قابل تعیین است. درمان معمولاً تحت بیحسی موضعی صورت می گیرد.
سندرم نوک پاتلا
(Jumper's Knee)
Patella-spitzen-syndrom
در بیشتر بیماران مبتلا به این سندرم ، محل اتصال پروگزیمال تاندون پاتلار ، ضخیم شده و ملتهب می گردد و ایجاد درد شدید و محدودیت حرکتی می نماید. این بیماری معمولاً در بین ورزشکاران مشاهده می شود،بخصوص آنهائیکه در ورزش آنها ، پریدن نقش اصلی را دارد.درمان: محل درمان از طریق سونوگرافی یا رادیوگرافی قابل تعیین است درمان تحت بیحسی موضعی صورت می گیرد.
نکروز آواسکولار سرفمور
در بیماران مبتلا به این بیماری، اختلال گردش خون منجر به مرگ سلولهای استخوانی در سرفمور می شود. این علائم تا مراحل انتهایی دررادیوگرافی قابل تشخیص نیستند. با این حال در مراحل خیلی اولیه ، با کمک MRI قابل تشخیص است. اختلال گردش خون ممکن است بعلت تروما یا علل غیرتروماتیک از قبیل بیماریهای ایدیوپاتیک ، الکلیسم و یا سوء استفاده دارویی ، روی دهد. بیماران مبتلا به AVN از درد و محدودیت حرکتی شاکی هستند. با پیشرفت بیماری، در سرفمور شکستگی روی داده و منجر به شکل غیر کروی سرفمور در مفصل هیپ می گردد که نهایتاً اختلال افزایش یابنده فعالیت مفصل هیپ را بدنبال خواهد داشت. در این مرحله بیماری بیمار حتی در زمان استراحت نیز درد خواهد داشت.
درمان
نتایج مطالعات بالینی نشان داده است که درمان با ESWT نتایج موفقیت آمیزی در درمان بیماری مراحل ARCOR 2 یا پایین تر ، خواهد داشت. محل مورد درمان با کمک رادیوگرافی با اشعه x قابل تعیین بوده و درمان تحت بیهوشی عمومی صورت می گیرد.
میزان موفقیت : در 6/66 درصد بیماران درمان شده، پیشرفت قابل ملاحظه یا بهبود کامل بعد از یک سال مشاهده شده است.
جهت مطالعه این مطلب و سایر مطالب مرتبط به طور کامل اینجا کلیک کنید .