تمام سبزیجات بخاطر داشتن فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی و آنتی کسیدان ها برای تامین نیاز های بدن ضروری هستند اما بعضی هاشان داریمواد خاص تری هستند.مثل:
گوجه فرنگی ، فلفل قرمز ، فلفل دلمه قرمز ، چغندر . حاوی لیکوپن و آنتوسیانین و ویتامین ث ، فولات و پتاسیم ، آنتی اکسیدان قوی(ضدسرطان)
هویج ، زردک ، سیب زمینی ، کدوحلوایی ، فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی . حاوی بتا کاروتن ( پیش ساز ویتامین آ ) و بیوفلاونوئیدها . نقش ضدسرطان
سیر، پیاز، شلغم،کلم سفید،گل کلم، پیازچه . حاوی آلیسین و ایندول ها
بادمجان و انواع کلم . حاوی آنتوسیانین و فنل ها
خیار، انواع کلم های برگ سبز،کلم بوکلی،کاهو، انواع سبزی خوردن، نخود سبز، لوبیا سبز و...حاوی ایندول و لوتئین
نقش ضدسرطانی . لوتئین نقش مهم در سلامت بینایی و پیش گیری از گلوکوم (آب سیاه) و آب مروارید
دقت فرمودید که برای تمام سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی وضد سرطانی مطرح شده بنابراین چقدر خوب است اگربه تمام وعده های غذاییمان و حتی میانوعده ها این گروه پرخاصیت وکم کالری را اضافه نماییم.
طراحی، مدیریت و به روز رسانی سایت پزشکان از خدمات تخصصی مجموعه با سابقه پزشک آنلاین می باشد. در رزومه کاری این مجموعه نمونه های موفقی از طراحی وب سایت پزشکی موجود است که در بسیاری از عبارات کلیدی ارزشمند، به رتبه اول گوگل دست یافته اند. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید