پاسخ: از بین داروهای ضد سایکوز، قطع مصرف ناگهانی این دارو می تواند با کاهش گلبول های سفید و آماس قلبی، برای بیمار بسیار خطرناک باشد، لذا موقع تجویز و تحویل دارو این نکته را حتما تذکر دهیم.
پاسخ:بی قراری، اضطراب ، گیجی، خشکی دهان و یبوست از عوارض مصرف این داروها، حتی به مقدار کم در افراد سالم است.
پاسخ:Quetiapine
پاسخ: بله،لذا به بیماران مصرف کننده این داروهای ضد سایکوز بگوییم که ممکن است در نوار قلب آنان تغییراتی ایجاد شود. پس در صورت مراجعه به پزشک قلب این نکته را به او یادآوری نمایند.
پاسخ: Aripiprazole, Olanzapine,Quetiapine, Risperidone
پاسخ: خیر،از اشتباهات رایج در تجویز داروهای آنتی سایکوتیک(مانندکلوزاپین وکوتیاپین) توصیه آن برای ترک اعتیاد یا رفع اضطراب غیر مقاوم است.
پاسخ: افزایش پرولاکتین که منجر به بزرگی پستان ، ترشح شیر، قطع قاعدگی و کاهش میل جنسی می شود، یکی از عوارض جانبی داروهای آنتی سایکوتیک است. اما در این دو دارو تقریبا مشاهده نمی شود:
Clozapine, Aripiprazole
پاسخ: خیر، البته نسبت به بعضی از عوارض آنها( خشکی دهان ، خواب آلودگی و یبوست ) به مرور تحمل ایجاد می شود که این البته برای بیمار مفید است.
پاسخ: Risperidone
پاسخ: ریسک پائین تر عوارضی چون: افزایش وزن ، ترشح شیر و آریتمی قلبی نسبت به داروهای مشابه، باعث شده تا داروی آری پیپرازول یکی از داروهای مورد علاقه روانپزشکان باشد.
پاسخ: Aripiprazol, Risperidone
پاسخ: Quetiapine, Olanzapine, Risperidone
با داشت یک وب سایت با کیفیت عالی و طراحی مدرن، می توانید نمونه کارها و خدماتتان را در قالب متن، عکس و فیلم در فضای بدون مرز و گسترده وب معرفی نمایید. برای اینکار به مجموعه های معتبر و با سابقه اعتماد کنید و نتیجه اعتمادتان را ظرف مدت کوتاهی مشاهده نمایید. پزشک آنلاین طراح و مجری وب سایت پزشکان آماده ارائه خدمت به شما پزشک عزیز و مراکز پزشکی می باشد. تلفن تماس 09128883465