با سلام. من روی گردنم بر اثر ریختن اسید کلویید ایجاد شده. از یک ژل لایه بردار به نام اسپکتراژل استفاده میکنم از انجا که وضع مالی مساعدی ندارم همین کافیه؟ یا از لیزر هم استفاده کنم؟ در ضمن سرم رو بالا پایین ک میکنم گردنم یه ذره کش میاد آیا بالیزر درمان میشه؟ مرسی از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کلویید ها ضخیم باشد لیزر هم لازم دارد اگر نازک هستندد به همین درمان ادامه دهید [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

توصیه های غذایی برای جلوگیری از سرطان پستان

جراحی حفظ پستان با روش آنکوپلاستی

چه کسانی کاندایدی مناسب ماموگرافی هستند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فیناستراید (پروپشیا) درمانی دارویی برای مشکل ریزش مو

آیا مزوتراپی در درمان ریزش مو موثر است؟

نکات مهم در استفاده از ضدآفتاب ها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تقویت مو با خوراکی ها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

انتظارات پس از هر جلسه لیزر موهای زائد