با سلام-خانمی هستم 29 ساله الان به مدت 4 سال است که که بین ارنج و بازو لک های تیره رنگی به وجود امده خیلی ظاهر زشتی روی دستم ایجاد کرده از کرم های روشن کننده لک هم استفاده کردم جواب نداده به نظر شما چگونه این لکهای زشت درمان میشود...با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید لایه بردار بزنید یا لیزر انجام شود [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست تیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

نکات مراقبتی و جوانسازی پوست دست

تاثیر دستگاه RF برای لاغری چقدر است ؟

درمان دردهاي ناحيه شكم و لگن

اهمیت رژیم غذایی در سلامت استخوان و مفاصل و پیشگیری از پوکی استخوان

بوتاکس زیر بغل چقدر مؤثر است؟

آیا سن من بر باروری من تأثیر دارد؟

لیزر کل بدن چقدر طول میکشد؟

فیبروکیستیک در سونوگرافی

ارتباط غذاهای گوشتی با سرطان