سلام موهاي سرم خيلي نازك هستند و با دكلره كردنم خيلي ازموهايم سوخته شدن و حالت خشن پيدا كردن و كلي هم ازشون ريخته شدن ترا خدا دوست دارم موهاي ريخته شده ام دوباره برگردن خيلي خيلي كم پشت شدن آيا قرص و آمپولي وجود دارد كه باعث پر پشت شدن موهام شود /باتشكر خداوند عمر باعزت به شما دهد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از شامپوی موی رنگ شده و ماسک مو و سرم مو استفاده نمایید و حوصله کنید تا وضعیت موهایتان بهتر شود [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

گرافی مهره های کمری چگونه انجام میشود؟

رواندرمانگر خوب چه ویژگیهایی دارد

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

فیبرومیالژیا (بدن درد شدید، ضعف و خستگی) چگونه درمان میشود؟

عوارض بوتاکس پیشانی و دور چشم

ریزش مژه ها

کهیر چیست و چگونه درمان می شود؟

خطوط ماریونت کجا قرار دارند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ارتباط کهیر با خوراکی ها