درصورتی که افراد از سلامت جنسی برخوردار نباشند، نمی توانند با شریک جنسی خود به درستی ارتباط برقرار کنند، به همین علت زندگی این افراد به مرور زمان با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد. برای رفع اختلالات جنسی درمانهای مختلفی وجود داشته است. از جمله شایع ترین آنها استفاده از قرص های خوراکی است ( مانند ویاگرا ) با وجود اینکه این داروها اثربخشی قابل قبولی داشته اند؛ ولی با محدودیت هایی نیز همراه هستند. ازجمله اینکه این داروها در بیماران قلبی یا بیماران با فشار خون بالا و یا سابقه سکته اخیر، قابل استفاده نیستند . در ضمن با برخی داروها همزمان قابل مصرف نیستند. بعضی از بیماران ممکن است از عوارض جانبی این قرص ها ( مانند تاری دید ، مشکلات گوارشی، دردهای عضلانی ) رنج ببرند. در برخی نیز اثر قابل توجهی نداشته باشد . سایر درمانهای موجود ( تزریقات مرتب داخل آلت و استفاده از وکیوم ) نیز به همین ترتیب محدودیت هایی دارند . تعبیه پروتز آلت هم یک درمان جراحی برای کسانیکه کاملاً قابلیت نعوظ آنها از کار افتاده است بوده و پر هزینه محسوب می شود و ممکن است با عوارضی همراه باشد. استفاده از انرژی امواج ما فوق صوت (سونوگرافی) در چند دهه اخیر در پزشکی استفاده می شود. این امواج برای سال ها برای خرد کردن سنگ کلیه مورد استفاده قرار گرفته اند و بی خطر بودن آنها مشخص شده است؛ اما در سال های اخیر استفاده از این امواج برای درمان برخی مشکلات جنسی در مردان مورد توجه قرار گرفته است. روش سونوتراپی ابتدا برای درمان پیرونی استفاده گردید و در حال حاضر به یکی از درمانهای اختلال نعوظ آلت تبدیل شده است. اینکه چطور این امواج، مشکل نعوظی آلت را برطرف میکنند فرضیه هایی داده شده است . مهمترین آنها این است که احتمالاً با تحریک بافت آلت منجر به ساخت عروق خونی جدید میشوند ( neovasculsration ) و یا به ترمیم عصبهای موجود کمک میکنند.
سونوتراپی و سونوگرافی های تخصصی مردان از جمله اقداماتی است که در رادیولوژِی مرکزی اصفهان با مدرن ترین دستگاه ها انجام می شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت از این مرکز با شماره تلفن 32202762-031 تماس حاصل فرمایید.
در بیماری پیرونی داخل پنیس (آلت تناسلی مذکر) بافت اسکار رشته ای تشکیل می شود که موجب خمیدگی آلت در هنگام نعوظ و دردناک بودن نعوظ می گردد. البته در حالت عادی، شکل و اندازه آلت های تناسلی مختلف با هم فرق دارد و خمیدگی آلت در هنگام نعوظ، لزوماً حاکی از یک مشکل نیست. بیماری پیرونی موجب درد و خمیدگی خاصی می شود. این بیماری می تواند مانع برقراری رابطه جنسی یا موجب اختلال نعوظ (دشوار بودن کسب یا نگه داشتن نعوظ) شود. بیماری پیرونی در بسیاری از مردان باعث استرس و اضطراب می شود. گاهی اوقات، این بیماری خود به خود برطرف می شود؛ اما در بیشتر موارد ثابت می ماند یا وخیم تر می شود. اگر خمیدگی آلت چنان شدید باشد که مانع برقراری یک مقاربت موفق شود، باید آن را معالجه کرد.
نعوظ در نتیجه ی افزایش جریان خون به آلت جنسی رخ می دهد. وقتی مردی از لحاظ جنسی تحریک می شود، عضله های ناحیه ی آلت وی شل می شوند. این امر منجر به افزایش جریان خون در رگ های آلت می شود و این جریان خون دو محفظه ی داخل آلت به نام کورپورا کاورنوسا (corpora cavernosa) را پر می کند که در نهایت منجر به سفت شدن آلت می شود. وقتی این عضلات منقبض می شوند، جریان خون جمع شده می تواند از رگ های آلت خارج شود و در نتیجه نعوظ به پایان می رسد. اختلال در نعوظ می تواند به دلیل اختلال در هر کدام از مراحل فوق الذکر رخ دهد. برای مثال، آسیب زیادی به رگ های آلت وارد شد باشد و خون نتواند به خوبی وارد آنها شود.
فواید سونوتراپی این است در مدت زمان کوتاهی به صورت سرپایی قابل انجام است. دستگاه سونوتراپی در چند نقطه آلت به کار میرود و بعد بیمار مرخص شده و مجدداً یک هفته (کمتر) بعد مراجعه میکند.
و در نهایت به عنوان یک انتخاب درمانی در کنار سایر درمانهای موجود به بیمار پیشنهاد میشود.
بیشتر ناهنجاری های مادرزادی و اغلب اختلالات ژنتیکی از طریق این آزمایش ها قابل شناسایی هستند . به این مجموعه از آزمایش ها و سونوگرافی ها ، غربالگری بارداری یا غربالگری جنین گفته می شود . انواع سونوگرافی های بارداری از جمله سونوگرافی آنومالی (اسکن ناهنجاری های جنین) و سونوگرافی NT (ناهنجاری کروموزمی و ژنتیکی جنین) را با مراجعه به رادیولوژی مرکزی اصفهان، با دقیق ترین نتایج انجام دهید.