جریان خون برای نعوظ مردان بسیار مهم است. هنگامی که یک مرد تحریک جنسی می شود، عروق آلت تناسلی او بزرگ شده و آلت تناسلی با خون پر می شود. این خون چیزی است که به آلت تناسلی سفتی لازم برای رابطه جنسی را می بخشد. وریدهای آلت تناسلی منقبض می شوند و خون را در خود نگه می دارند. هنگامی که تحریک متوقف می شود یا انزال اتفاق می افتد، رگ ها دوباره گشاد می شوند و اجازه می دهند خون به بدن برگردد که بسیاری از مردان در عملکرد نعوظ با این جریان خون مشکل دارند و عروق ممکن است به اندازه کافی برای جریان خون کافی پهن نشوند که هر دو وضعیت می توانند منجر به نعوظ ضعیف شوند و موجب اختلال نعوظ شود که باعث ایجاد فشارهای روانی و تنش های بین زوجین و همچنین اختلالات ناباروری شود. برای درمان، باید سونوگرافی انجام دهند تا در سونوگرافی داپلر آلت، امواج صوتی از گلبول های قرمز در گردش خون منعکس شده و تغییر در ارتفاع و حرکت خون را نشان دهد تا پزشک بتواند درمان مناسب را آغاز کند.
سونوگرافی آلت تناسلی پاپاورین با تزریق دارو شروع می شود که با بزرگ شدن عروق و افزایش جریان خون باعث نعوظ می شود. از آنجا پزشک یک دستگاه کوچک به نام مبدل را روی پوست آلت تناسلی حرکت می دهد، مبدل داده ها را به رایانه ارسال می کند تا پزشک بتواند سرعت جریان خون به داخل و خارج را تشخیص دهد.
سونوگرافی نوعی روش تصویربرداری است که با استفاده از امواج صوتی، تصاویری از قسمت های داخلی بدن ایجاد می شود. هر یک از انواع سونوگرافی در مردان به دلایل مختلفی ممکن است درخواست گردد. معمولاً سونوگرافی در مردان به دلیل بروز مشکلاتی از قبیل ضربه به آلت، ناباروری، اختلال نعوظ و مشکلات ادراری به دلیل پروستات درخواست می گردد.
علل کلی مرد عبارتند از:
سونوگرافی آلت تناسلی مردان باید در حالت نعوظ انجام شود. در صورت درخواست پزشک و اطمینان از داشتن نعوظ ممکن است دارویی برای ایجاد این حالت به آلت تزریق شود. این تزریق از طریق سوزن های بسیار کوتاه و ظریف انجام شده و ممکن است کمی ناراحت کننده باشند ؛اما چندان صدمه ای به اندام تناسلی وارد نخواهند کرد. بعد از نعوظ، پروب سونوگرافی بر روی قسمت خارجی آلت حرکت کرده و در صورت وجود انحراف یا هرگونه مشکل دیگری بر روی مانیتور نمایش داده می شود.
سونوگرافی آلت تناسلی پاپاورین یک روش مطمئن برای ارزیابی اختلال نعوظ است که عوارض جدی در آن مشاهده نشده و تنها در موارد معدودی از بیماران اختلال نعوظ پس از انجام سونوگرافی، بروز پریاپیسم (نعوظ دردناک) است که همچون کبودی های احتمالی پس از سونوگرافی، برطرف می شود و نیازی به نگرانی بیمار در این خصوص وجود ندارد.
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.