ریزش موی ارثی از رایج ترین انواع ریزش مو است که هم در زنان و هم در مردان مشاهده می شود. ریزش مو ژنتیکی بعضی اوقات به صورت تدریجی و گاهی اوقات به صورت ناگهانی بروز پیدا می کند. آلوپسی آندروژنیک، ریزش با الگوی زنانه و ریزش با الگوی طاسی مردانه از انواع ریزش مو ژنتیکی محسوب می شوند. علائمی مانند عقب رفتن خط موی فرد، کاهش ضخامت تارهای مو، ریزش بیش از حد مو روی بالش یا کف حمام جزو مراحل الگوی طاسی مردانه به حساب می آیند. با مراجعه به پزشک باید در ابتدا دلیل ریزش مو در افراد مشخص شود و با توجه به آن پزشک می تواند با استفاده از روش های مختلف، پیشگیری های لازم جهت جلوگیری از ریزش موی افراد را ارائه دهد.
ریزش مو از مشکلات و بیماری های پوست و مو است که توسط متخصص پوست تشخیص داده می شود و درمان خواهد شد. دکتر جمال الدین حسن زاده متخصص پوست و مو در سنندج میتوانند در تشخیص و درمان این بیماری به مراجعین محترم ارائه خدمت نمایند. در صورت تمایل به دریافت نوبت یا کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شماره تلفن 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.
ریزش موی ارثی با نازک شدن مو آغاز می شود و اغلب با ریزش مو در قسمت های پوست سر پیشرفت می کند. ریزش موها بر روی بالش، در وان و یا بر روی شانه علائم غیر قابل اعتماد از ریزش مو است و به طور متوسط افراد روزانه 100 مو را از دست میدهند و ممکن است موهای بیشتری تحت شرایط خاصی مانند بعد از زایمان یا یک بیماری جدی از دست برود. در مردان، ریزش مو به طور معمول در تاج سر شروع می شود و در یک الگوی M شکل ادامه پیدا میکند. در مرحله پیشرفته تر، تنها یک قسمت از مو در کنار و پشت پوست سر باقی می ماند. در زنان، ریزش مو بیشتر گسترش می یابد؛ اما پنهان تر است، بالا و وسط سر اغلب تحت تأثیر قرار می گیرد. در مقایسه با مردان، خط مو در پیشانی معمولاً باقی میماند.
برخی افراد گمان می کنند که ریزش مو ارثی برای افراد بالاتر از ۳۰ سال اتفاق می افتد در حالی که ریزش مو ارثی می تواند نوجوانان را نیز درگیر کند. احتمال ریزش موی ژنتیکی در نوجوانان بسیار کم است؛ اما غیر ممکن نیست. ممکن است پسرانی که در سنین ۱۵ سال به بالا هستند؛ دچار ریزش مو از نوع آلوپسی شوند و با افزایش سن این عارضه در آنها ادامه دار باشد. کسانی که مبتلا به آلوپسی آندروژنیک هستند ممکن است در سنین ۲۰ سالگی، شاهد ریزش موهای خود باشند که این ریزش با افزایش سن بیشتر می شود. بیشتر از ۲۰ درصد افراد مبتلا به طاسی الگوی مردانه ریزش مو را از سنین ۲۰ سالگی مشاهده می کنند. برخی افراد نیز در سن سی سالگی شاهد ریزش موی خود با الگوی طاسی مردانه هستند. ۲۵ درصد این افراد طاسی کامل را تا سن ۵۰ سالگی تجربه می کنند. به طور کلی ۵۰ درصد مردان مبتلا به آلوپسی آندروژنیک تا سن ۵۰ سالگی دچار ریزش موی شدید و طاسی کامل می شوند. برخی از مردان نیز تا سن ۵۰ سالگی در وضعیت عادی هستند و به صورت ناگهانی در این سن با ریزش مو و طاسی سر مواجه می شوند. اکثر افراد مبتلا به ریزش موی ژنتیکی تا سن ۶۶ سالگی بیشتر از ۶۵ درصد موهای خود را از دست می دهند. با توجه به نکات ذکر شده نمی توان به طور دقیق زمان شروع ریزش مو را برای افراد تخمین زد. سن شروع ریزش مو ژنتیکی در زنان با مردان متفاوت است. اکثر زنانی که دارای ژن ریزش مو هستند، بعد از سن یائسگی و با کاهش شدید هورمون های استروژن ریزش مو را تجربه خواهند کرد. تنها ۳ درصد از زنان مبتلا به طاسی ارثی در سنین زیر ۳۰ سال هستند و ۱۶ درصد آنها نیز بین ۳۰ تا ۵۰ سال سن دارند.
ریزش موی ارثی از دو طریق قابل تشخیص است:
تزریق چربی به واژن یا لابیا (جهت جوانسازی) و تزریق فیلر به آلت تناسلی (جهت افزایش حجم) در کلینیک دکتر حسن زاده ، متخصص پوست، مو، زیبایی و لیزر در سنندج انجام می شود. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 33246361 - 087 اقدام فرمایید.