دکتر امیر بهنام فر - فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی

علائم کاهش میل جنسی در آقایان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]آدرس وب سایت : www.doctorbehnamfar.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شیخ مفید ، بین چهارراه دهش و رکن الملک تلفن مطب : 36631677 - 031

میل جنسی پایین بیانگر کاهش علاقه به فعالیت جنسی است. از دست دادن علاقه به رابطه جنسی معمول بوده و سطح میل جنسی در طول زندگی متفاوت است. همچنین طبیعی است که علایق شما با همسرتان مطابقت نداشته باشد.با این حال، کاهش میل جنسی برای مدت طولانی ممکن است برای برخی افراد نگرانی ایجاد کند. گاهی اوقات می تواند نشان دهنده یک بیماری زمینه ای باشد.

اورولوژی یک تخصص در جراحی است که کار درمان بیماری های مربوط به دستگاه ادراری زن و مرد و اندام تناسلی مردان و مشکلات جنسی آقایان را برعهده دارد. همشهریان محترم! اگر به این دسته از بیماری ها و مشکلات مبتلا هستید به متخصص اورولوژی در اصفهان مراجعه نمایید.

علائم کاهش میل جنسی در مردان:

اگر میل جنسی پایینی دارید، ممکن است متوجه شوید که کمتر به رابطه جنسی فکر می کنید، مثل گذشته به راحتی درگیر نمی شوید یا احساس می کنید که نمی توانید تحریک شوید.

علت کاهش میل جنسی در مردان:

در زیر چند علت بالقوه کاهش میل جنسی در مردان آورده شده است:

تستوسترون یک هورمون مردانه مهم است. در مردان، بیشتر در بیضه ها تولید می شود . تستوسترون مسئول ساخت عضلات و توده استخوانی و تحریک تولید اسپرم است. سطح تستوسترون شما نیز در میل جنسی شما نقش دارد. سطح نرمال تستوسترون متفاوت است. با این حال، طبق دستورالعمل های انجمن اورولوژی آمریکا (AUA)، مردان بالغ زمانی که سطح آن ها به زیر 300 نانوگرم در دسی لیتر (ng/dL) می رسد، تستوسترون پایین یا T پایین دارند. هنگامی که سطح تستوسترون شما کاهش می یابد، تمایل شما به رابطه جنسی نیز کاهش می یابد.کاهش تستوسترون بخشی طبیعی از افزایش سن است. با این حال، کاهش شدید تستوسترون می تواند منجر به کاهش میل جنسی شود.

مصرف برخی داروها می تواند سطح تستوسترون را کاهش دهد که به نوبه خود ممکن است منجر به کاهش میل جنسی شود.به عنوان مثال، داروهای فشار خون مانند مهارکننده های ACE و مسدودکننده های بتا ممکن است از انزال و نعوظ جلوگیری کنند.
سایر داروهایی که می توانند سطح تستوسترون را کاهش دهند، عبارتند از:

  1. شیمی درمانی یا پرتودرمانی برای سرطان
  2. و هورمون هایی که برای درمان سرطان پروستات استفاده می شوند
  3. کورتیکواستروئیدها
  4. مسکن های اپیوئیدی مانند مورفین و اکسی کدون
  5. یک داروی ضد قارچ به نام کتوکونازول
  6. سایمتیدین که برای سوزش سر دل و بیماری ریفلاکس معده به مری استفاده می شود.
  7. استروئیدهای آنابولیک که ممکن است توسط ورزشکاران برای افزایش توده عضلانی استفاده شود
  8. داروهای ضد افسردگی خاص

سندرم پای بی قرار (RLS) تمایل غیرقابل کنترل برای حرکت دادن پاها است. یک مطالعه نشان داد که مردان مبتلا به RLS نسبت به مردان بدون RLS در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به اختلال نعوظ (ED) هستند. ED زمانی رخ می دهد که مردی نتواند نعوظ داشته باشد یا نعوظ را حفظ کند.
در این مطالعه، محققان کشف کردند که مردانی که حداقل پنج بار در ماه به RLS مبتلا می شوند، حدود 50 درصد بیشتر از مردان بدون RLS در معرض ابتلا به ED بودند . همچنین، مردانی که دوره هاي RLS را بیشتر تجربه می کردند، حتی بیشتر در معرض ناتوانی جنسی بودند.

میل جنسی

افسردگی تمام بخش های زندگی انسان را تغییر می دهد. افراد مبتلا به افسردگی کاهش یا عدم علاقه کامل به فعالیت هایی را که زمانی لذت بخش می دانستند، از جمله رابطه جنسی، تجربه می کنند.
کاهش میل جنسی نیز یکی از عوارض جانبی برخی از داروهای ضد افسردگی است، از جمله:

  1. مهارکننده های بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین، مانند دولوکستین
  2. مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین، مانند فلوکستین و سرترالین
  3. با این حال، نوراپی نفرین و مهارکننده بازجذب دوپامین بوپروپیون نشان داده نشده است که میل جنسی را کاهش دهد.

هنگامی که به دلیل تاثیرات یک بیماری مزمن سلامتی، مانند درد مزمن، احساس خوبی ندارید، احتمالا رابطه جنسی در لیست اولویت های شما قرار ندارد.برخی از بیماری ها، مانند سرطان، می توانند تعداد تولید اسپرم شما را نیز کاهش دهند.سایر بیماری های مزمن که می توانند بر میل جنسی شما تاثیر بگذارند، عبارتند از:

  1. دیابت نوع 2
  2. چاقی
  3. فشار خون بالا
  4. کلسترول بالا
  5. نارسایی مزمن ریه، قلب ، کلیه و کبد

مطالعه ای در مجله پزشکی خواب بالینی نشان داد که مردان غیر چاق مبتلا به آپنه انسدادی خواب (OSA) سطوح تستوسترون پایین تری را تجربه می کنند. به نوبه خود، این امر منجر به کاهش فعالیت جنسی و میل جنسی می شود. در این مطالعه، محققان دریافتند که تقریبا یک سوم از مردانی که آپنه خواب شدید داشتند، سطح تستوسترون را نیز کاهش دادند. در یکی دیگر از مطالعات اخیر در مردان جوان و سالم، سطح تستوسترون پس از یک هفته محدودیت خواب 10 تا 15 درصد کاهش یافت و به 5 ساعت در شب رسید.محققان دریافتند که اثرات محدود کردن خواب بر سطح تستوسترون به ویژه بین ساعت 2:00 بعد از ظهر تا 10:00 شب روز بعد مشهود است.

سطح تستوسترون، که با میل جنسی مرتبط است، زمانی که مردان در اواخر نوجوانی خود هستند، به بالاترین سطح خود می رسد. در سال های بالاتر، ممکن است مدت بیشتری طول بکشد تا ارگاسم، انزال و برانگیختگی داشته باشند. نعوظ ممکن است سخت نباشد و بیشتر طول بکشد. با این حال، داروهایی در دسترس هستند که می توانند به درمان این مشکلات کمک کنند.

اگر در موقعیت ها یا دوره های پرفشاری حواستان پرت می شود، میل جنسی ممکن است کاهش یابد. این به این دلیل است که استرس می تواند سطح هورمون شما را مختل کند. شریان های شما ممکن است در مواقع استرس باریک شوند. این باریک شدن جریان خون را محدود کرده و به طور بالقوه باعث ED می شود. در یک مطالعه از جانبازان مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) دریافتند که اختلال استرس خطر اختلال عملکرد جنسی را بیش از سه برابر افزایش می دهد.

عزت نفس به عنوان نظر کلی یک فرد در مورد خود تعریف می شود. عزت نفس پایین، اعتماد به نفس پایین و تصویر ضعیف بدن می تواند بر سلامت عاطفی و رفاه شما تاثیر بگذارداگر احساس می کنید که جذاب نیستید، یا نامطلوب هستید، احتمالا رویارویی جنسی را کاهش می دهد. دوست نداشتن چیزی که در آینه می بینید حتی می تواند باعث شود که از داشتن رابطه جنسی کاملا اجتناب کنید.عزت نفس پایین ممکن است باعث اضطراب در مورد عملکرد جنسی شود که منجر به مشکلات ED و کاهش میل جنسی می شود.با گذشت زمان، مسائل مربوط به عزت نفس می تواند منجر به مشکلات سلامت روان بزرگ تر شود، مانند افسردگی، اضطراب، و سوء مصرف مواد مخدر یا الکل که همگی با میل جنسی کم مرتبط هستند.

ورزش کم یا زیاد نیز می تواند باعث کاهش میل جنسی در مردان شود.ورزش خیلی کم (یا اصلا هیچ) می تواند منجر به طیفی از مشکلات سلامتی شود که می تواند بر میل و برانگیختگی جنسی تاثیر بگذارد.
ورزش منظم ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند چاقی، فشار خون بالا و دیابت نوع 2 را کاهش دهد که همگی با کاهش میل جنسی مرتبط هستند. ورزش متوسط باعث کاهش سطح کورتیزول در شب و کاهش استرس می شود که می تواند به افزایش میل جنسی کمک کند.از سوی دیگر، نشان داده شده است که ورزش بیش از حد بر سلامت جنسی تاثیر می گذارد. در یک مطالعه ، سطوح بالاتر تمرینات استقامتی شدید و طولانی مدت منظم با کاهش نمرات میل جنسی در مردان مرتبط بود.

نوشیدن الکل سنگین یا بیش از 14 نوشیدنی مخلوط در هفته نیز با کاهش تولید تستوسترون مرتبط است. در طی یک دوره زمانی طولانی، مقادیر زیاد الکل می تواند میل جنسی شما را کاهش دهد.

علاوه بر الکل، استفاده از تنباکو، ماری جوانا و داروهای غیرقانونی مانند مواد افیونی نیز با کاهش تولید تستوسترون مرتبط است. این می تواند منجر به کمبود میل جنسی شود. همچنین مشخص شده است که سیگار بر تولید اسپرم و حرکت اسپرم تاثیر منفی دارد .

عوارض جسمی و عاطفی کاهش میل جنسی در مردان:

کاهش میل جنسی می تواند برای مردان بسیار ناراحت کننده باشد. میل جنسی کم می تواند منجر به یک چرخه معیوب از عوارض جسمی و عاطفی شود، از جمله ED (ناتوانی در حفظ نعوظ به اندازه کافی برای داشتن رابطه جنسی رضایت بخش).
ED ممکن است باعث شود مردی در مورد رابطه جنسی دچار اضطراب شود که می تواند منجر به تنش و درگیری بین او و شریک زندگی اش شود که به نوبه خود ممکن است منجر به برخوردهای جنسی کمتر و مشکلات بیشتر در رابطه شود.
عدم انجام سکس به دلیل ED می تواند باعث ایجاد احساس افسردگی، مشکلات عزت نفس و تصویر ضعیف بدن شود.

درمان کاهش میل جنسی در مردان:

درمان برای کاهش میل جنسی اغلب به علت مشکل بستگی دارد.به عنوان مثال، یک پزشک ممکن است تغییر دارویی را که باعث عوارض جانبی مرتبط با رابطه جنسی می شود یا درمان هرگونه بیماری زمینه ای که میل جنسی فرد را کاهش می دهد، توصیه کند.
گاهی اوقات، تغییرات ساده در شیوه زندگی ممکن است به فرد کمک کند تا میل جنسی را دوباره به دست آورد. خوردن یک رژیم غذایی مغذی، خواب کافی، کاهش یا حذف الکل و کاهش وزن ممکن است به افزایش علاقه به رابطه جنسی و بهبود سلامت کلی فرد کمک کند.
برای برخی افراد، گفتار درمانی یا جنسی درمانی می تواند کمک کننده باشد. درمان می تواند به افراد کمک کند تا با تروما مقابله کنند، عزت نفس خود را بهبود بخشند و رابطه خود را با شریک زندگی خود تقویت کنند.

هورمون درمانی:

اگر مردی دارای تستوسترون پایین و علائم آزاردهنده باشد، پزشک ممکن است درمان جایگزینی تستوسترون را توصیه کند. این دارو می تواند به صورت موضعی یا تزریقی باشد.

اورولوژی آنکولوژی شاخه تخصصی اورولوژی است که به تشخیص و درمان سرطان های دستگاه ادراری مردانه و زنانه و اندام های تناسلی مردانه می پردازد. سرطان های اورولوژیک بسیار رایج هستند و بخش قابل توجهی از فعالیت های پزشکی و جراحی اورولوژیست ها را تشکیل می دهند. همشهریان گرامی! اگر با علائم ذکر شده مرتبط با سرطان های دستگاه ادراری مواجه شدید؛ به اوروانکولوژیست در اصفهان مراجعه نمایید.

نسخه اصلی مطلب علائم کاهش میل جنسی در آقایان را در سایت دکتر امیر بهنام فر بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
مراحل درمان با آی پی ال IPLدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
وقتی چشم ها سرما می خورنددکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]
جراحی عیوب انکساری بخش پنجمدکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]
تغذیه ی بیماران کلیویشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
عوامل موثر در ابتلا به سرطان پوستدکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]
چه غذاهایی برای جوش صورت مضر است؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
علائم افتادگی لگن و درمان آندکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
علت و درمان حساسیت به بدلیجاتدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
درباره تحریک مغناطیسی مغز (rTMS) چه میدانید؟دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز درباره ارتودنسی شفاف (اینویزیلاین) برای نوجواناندکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین؛ مزایا، ماندگاری و مراقبتهادکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر احمد شکرچی زاده - متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر احمد شکرچی زاده

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات


www.drshekarchizadeh.ir
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر پرستو خسروانی - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر پرستو خسروانی

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drkhosravani.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت