دارو ها: با مکانیسم های متفاوت دارو ها می توانند باعث ماندن رطوبت در بدن شده و مانع از کاهش وزن شوند .
راه حل: با پزشک تغذیه و یا پزشکی که این دارو ها راتجویز کرده اند مشاوره نمایید تا نسبت به تعویض یا تعدیل دوز دارو اقدام کنند اگر هیچ کدام ممکن نیست وهمان دارو با همان دوز باید ادامه پیدا کند ؛یر از وزن ، سایز را چک نمایید .
سفر: جابجایی با هر وسیله ایی بسته به نوع وسیله نقلیه و زمان مسافرت باعث ماندگاری بافت آب در بدن می شود . در ضمن در طول سفر معمولا از غذا های رستورانی که در صد نمک بیشتری دارند استفاده می شود و این هم مزید بر علت می شود .
راه حل: صبوری و حفظ آرامش و کاهش استرس ناشی از این وضعیت موقت و اطمینان از این که دوباره روند کاهش شروع خواهد شد .
افزایش بافت عضلانی:
هر ورزشی به غیر از پیاده روی اگر هوازی هم باشد و حتی خود پیاده روی اگر طولانی مدت و سنگین انجام شود، منجر به افزایش وزن توده عضلانی می شود و در ازائ میزانی که بافت چربی از بین رفته است وزن آن با عضله جبران و مانع از کاهش وزن می شود. هرچند اگردریافتی کالری شخص مناسب باشد با کاهش سایز همراه خواهد بود. البته واضح است که بافت عضلانی بیشتر باعث افزایش سوخت و ساز پایه ، افزایش برداشت قند خون توسط عضله و در مجموع سلامتی بیشتر خواهد بود ولی به شرطی که بیمار با کاهش وزن کند تر و کاهش سایز سریع تر بتواند ادامه دهد و ناامید نشود.
راه حل: ورزش خود را در دوران کاهش وزن فقط به یک پیاده روی سریع بیست تا سی دقیقه ایی، چند دقیققه نرمش های کششی و چند دقیقه ورزش های تقویت عضلات شکم محدود کنید تا وزن کاهش یابد و اعتماد به نفس خود را باز یابی نمایید و سپس در فاز نگه دارنده سه بار در هفته ورزش قدرتی و چهار روز در هفته همان برنامه دوران کاهش وزن را انجام دهید.
ادامه دارد ...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.