عوامل مختلفي براي سفيدي مو در سنين پيش از ميانسالي وجود دارد. گاهي تنشهاي عصبي، اختلال در عملكرد تيروئيد، رژيم نادرست يا كمبود منگنز در مواد غذايي از جمله مهمترين عواملي است كه منجر به سفيد شدن موها ميشود. از ديدگاه درمانگران طب سنتي اصلاح هر يك از اين اختلالها ميتواند به كاهش روند سفيدي مو و در نهايت پيشگيري از سفيد شدن موها منجر شود.گنجاندن سير در وعدههاي غذايي يكي از سادهترين راههايي است كه كمك زيادي به جبران كمبود منگنز در بدن ميكند. اگر بتوانيد سير را به عنوان چاشني اصلي به وعدههاي غذاي اصلي خود اضافه كنيد تاثير مستقيمي بر كاهش روند سفيدي موها خواهيد گذاشت.
همچنین با توجه به اهمیت و فراوانی ویتامین های گروه B در سبوس برنج و نیاز به ویتامین B5 برای سوخت و ساز و فعال سازی پیاز مو توصیه می شود که روزانه از این ماده غذایی به شکل های مختلف خوراکی و غیر خوراکی مصرف نمایید تا هم کمک به رشد بهتر موها کرده و هم در جهت سلامت پوست و مو قدم هایی برداشته شود. برای مصرف روزانه و خوراکی می توان مقداری سبوس را خیس کرده و از صاف کرده در زمان پخت برنج به آن اضافه و بهینه ترین نوع مصرف خوراکی را تجربه کنید.
برای مصرف غیر خوراکی می توان مقداری سبوس را با زرده تخم مرغ مخلوط و 3 ساعت قبل از حمام روی سر قرار داده و داخل حمام شستشو کنید.سبوس برنج حاوی املاح معدنی آهن منگنز و ویتامین های A E B1 B2 B5 B6 بوده ویتامین B5 موجود در آن موجب تحریک پیاز مو شده و از سفید شدن و ریزش مو جلوگیری کرده و هم چنین به مرور زمان موهای سفید را مشکی کرده و موجب رویش مجدد موها میشود.دوز بالای کلسیم ممکن است بجای تقویت استخوان ها باعث تضعیف آنها شود مصرف زیاد کلسیم تعادل بدن را بر هم میزند و ممکن است تضعیف استخوان ها را در پی داشته باشد. همچنین کلسیم زیاد در بدن با عملکرد ویتامین Kتداخل می یابد و میتواند سبب خونریزی داخلی شود . دکتر والتر مرتز از مرکز تحقیقات غذایی وزرات کشاورزی بلتسویل.مریلند.مشاهده کرده است که مصرف داروهای حاوی کلسیم مانع جذب روی و آهن در بدن میشود