پاسخ: فرآورده های آنتی اسید، از جمله آلومینیوم و منیزیوم هیدروکساید، چنانچه یک ساعت بعد از غذا( هنگام خواب ) میل شوند، می توانند تا دو ساعت اسید معده را خنثی نمایند.
پاسخ: بهتر است که فرآورده های آنتی اسید، از جمله آلومینیوم و منیزیوم هیدروکساید، توسط بیماران با نارسایی کلیوی، به مدت طولانی مورد استفاده قرار نگیرند.
پاسخ:چون املاح منیزیوم با اثر ملینی، اثر یبوست زایی املاح آلومینیوم را تعدیل می کند. در ضمن اثر منیزیوم فوری و اثر آلومینیوم طولانی تر است.
پاسخ: فرآورده های آنتی اسید، با اتصال و همچنین کاهش انحلال داروهای دیگر، به خصوص بازها و اسیدهای ضعیف، اثر بخشی آنها را کاهش می دهند. لذا بهتر است که با دو ساعت فاصله از داروهای دیگر مورد مصرف قرار گیرند.
پاسخ: افزودن این سورفکتانت به فرآورده های آنتی اسید، از جمله آلومینیوم و منیزیوم هیدروکساید، احتمال بروز رفلاکس مری را، علاوه بر نفخ کاهش می دهد.
پاسخ: بله، معمولا نوع سوسپانسیون موثرتر است. البته قرص آنتی اسید باید به خوبی جویده شود.
پاسخ:لزوم مصرف چهار بار در روز و بروز عوارض جانبی مانند: اسهال و همینطور ممنوعیت مصرف در بارداری و بیماری های التهابی روده، مصرف این دارو را محدود کرده است.
پاسخ:تجویز این دارو برای پیشگیری از زخم معده ناشی از استرس ، انتخاب بهتری محسوب می شود.
پاسخ:بهترین زمانمصرف این دارو، یک ساعت قبل از هر وعده غذایی است.
پاسخ: چون این دارو جذب نمی شود و اثر محافظتی خود از مخاط گوارشی را به صورت فیزیکی اعمال می کند، لذا عوارض جانبی خاصی ندارد مگر یبوست در عده کمی از بیماران. البته به خاطر وجود مقداری از املاح آلومینیوم، بهتر است که در بیماران با نارسایی کلیوی به مدت طولانی استفاده نشود.
پاسخ: این دارو برای فعال شدن، به محیط اسیدی نیاز دارد لذا نباید کمتر از نیم ساعت قبل از مصرف آن از آنتی اسیدها استفاده شود. در ضمن این دارو مانع جذب سایر داروها می شود، لذا بهتر است که دو ساعت بعد از داروهای خوراکی دیگر مصرف شود.