افزایش اعتماد به نفس مهارتی است که هر کس برای زندگی روزمره و تقویت توان مبارزه برای گسترش وجود خود به آن نیازمند است.
باور به امکان تغییر- باید معتقد باشیم که تغییر امکان پذیر است. انگیزه- باید خودمان بخواهیم که تغییر کنیم. بینش- باید شناخت لازم را نسبت به خود و رفتارمان به دست آوریم. اهداف- باید مطمئن باشیم که این اهداف واقعی و از آن خودمان هستند. تمرین- باید وقت و انرژی زیادی را برای تمرین رفتارهای جدید صرف کنیم. حمایت- باید تشویق شویم. پاداش- باید قادر به درک سودمندی و فایده این کار دشوار باشیم.
اساسی ترین بخش این تغییر هم با کار روی خودشناسی و خودآگاهی شکل میگیرد.یعنی اینکه ویژگی های خود را چه جسمی و چه روانی شناخته و سپس با تکیه بر نقاط قوت خود سعی کنیم نقاط منفی را بهبود دهیم و اگر امکان رفع آنها نباشد آنها را بپذیریم.
خودتان را تحقیر نکنید. برای هر چه می خواهید و نیاز دارید کلمه "من" را به کار ببرید. پاداش دادن به خود را آغاز کنید. از جسم خود مواظبت کنید. به احساسات خود احترام بگذارید. سبک زندگی خود را متعادل کنید.
مطابق ارزشهای خود زندگی کنید. از کمال طلبی احتراز کنید. لحظه به لحظه از خود مراقبت کنید و به فکر خود باشید این عادت را که همیشه می خواهید دیگران را از خود راضی نگاه دارید ازبین ببرید. شما حق اظهار وجود دارید.
گفتگوهای کوتاه را دست کم نگیرید. مهارتهای گوش دادن فعال را در خود تقویت کنید. مثبت باشید. از لطیفه و شوخی استفاده کنید. پیام خود را با لحن صدای مناسب ارائه دهید. ارتباط چشمی خوبی برقرارکنید. بیش از حد ستایش نکنید. خودتان را کوچک جلوه ندهید. دیگران را تحقیر نکنید. اگر کسی ازشما تعریف و تمجید میکند آن را نادیده نگیرید. با اعتماد و اطمینان تشکر کنید.
توجه داشته باشید که پایه های اعتماد به نفس در کودکی گذاشته میشود پس نکاتی هم به پدر و مادرها که میخواهند کودکانی با عزت نفس بالا تربیت کنند:
سال اول زندگی مرحله ایست که اعتماد شکل میگیرد یعنی نگرشی که فرد به خود و دنیای پیرامون خود دارد.اگر مادر دلسوزانه به نیازهای کودک توجه کند و خواست های او را برآورده کند این حس اعتماد در شیرخوار پیدا میشود. کودک باید احساس کند که اندیشه, عواطف و ارزش های او به عنوان یک انسان مورد پذیرش واقع شده است. به کودک آزادی نامحدود داده نشود اما محدودیت ها برای کودک شفاف , منصفانه و قابل مذاکره طرح شود.
پدر و مادر خودشان مثل دو انسان بالغ احساسات و نیازهایشان را به یکدیگر ابراز کنند. پدرومادر خودشان کاری را که به کودک توصیه میکنند انجام دهند. هیچگاه کودک خود را با دیگران مقایسه نکنند. توانایی های کودک خود را ببینند.
اگر فکر میکنید کسب و کار شما جایگاه مناسبی در فضای وب ندارد؛ می توانید با بهره گیری از خدمات سئو سایت و طراحی وب توسط مجموعه پزشک آنلاین همچنین استفاده از فضای تبلیغات در فضای مجازی در نتایج جستجوی گوگل اولین جایگاه ها را تصاحب نمایید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.