برای جذب بهتر آهن مواد غذایی چه می توان کرد:
1- از مصرف همزمان مواد خوراکی حاوی آهن نظیر گوشت، حبوبات و سبزیجات با مواد غذایی حاوی کلسیم (لبنیات) خودداری کنید.
2- مصرف مواد خوراکی حاوی ویتامین C (سبزیجات و مرکبات) بطور همزمان و یا کمی قبل از مصرف ترکیبات غذایی حاوی آهن جذب این ملح را بیشتر می نماید.
3- ترکیب کردن پیاز یا سیر با غلات سبوس دار به جذب بهتر آهن و روی موجود در غلات سبوس دار کمک می کند.
4- مصرف چای با فاصله نزدیک به وعده غذایی، مصرف همزمان نوشابه ها جذب آهن غذا را به شدت کاهش می دهد.
5- اسیدمالئیک و اسیدتارتاریک که در هویج، سیب زمینی، چغندر، کدو تنبل، گوجه فرنگی، کلم پیچ و شلغم موجود است نیز سبب افزایش جذب آهن موادغذایی می شوند.
منابع غذائی آهن دار:
دل و جگر و قلوه احشام، گوشت قرمز، زرده تخم مرغ، بادام، پسته، گردو، حبوبات، مارچوبه، آرد جو و سبزیجات.