پزشکان توصیه به غربالگری در خانمهای بالاتر از 50 سال دارند.در گروههایی که توصیه به غربالگری در دهه چهارم عمر را دارند تمایل به غربالگری هر سال یکبار به جای هر دو سال یکبار دارند زیرا در سنین پایین تر سرعت رشد تومور پستان سریعتر می باشد.
توجیهی برای ماموگرافی غربالگری در خانمهای بالاتر از 70 سال نمی باشد .اکثر محققان بر این عقیده هستند که غربالگری در خانمهای بالاتراز 70 سال به دلیل طول عمر مفروض کوتاه آنها و رشد آهسته تومور پستان در این سنین کمتر مفید است.
هر چند گروهای خبره دیگر با توجه به افزایش رسک سرطان در این سنین توصیه می کنند که تست غربالگری را تا هنگامیکه حداقل 10 سال طول عمر برای خانم متصور است را ادامه دهیم.فاصله زمانی غربالگری در زنهای بالاتر از 70 سال هر 1-2 سال یکبار، بر اساس ریسک بروز سرطاندر وی است .( اطلاعات بیمار فاکتور های خطر ساز برای سرطان پستان )
همانطور که دربالاتوضیح داده شد ماموگرافی بالاترین میزان کشف سرطان در ضمن غربالگری را داشته است. حقیقتا تمامی مطالعات با طراحی و اجرای خوب ثابت کرده اند غربالگری با ماموگرافی ریسک مرگ بدلیل سرطان پستان درزنهای بالاتر از 50 سال را کم کرده است. غربالگری منظم در خانمهای در این رنج سنی مرگ ومیربه دلیل سرطان پستان را 22 % نسبت به افراد بدون انجام غربالگری کاهش می دهد.
1. سرطان های پستان(که می تواند سبب مرگ زود به رس خانم شود)
2. ضایعات پره سرطان (ضایعات مستعد تبدیل به سرطان )مانند ductal carcinoma in situe (که اغلب پیشرفت نمیکند.)
3. نتیجه مثبت کاذب ( سبب اضطراب و تستهای غیر ضروری می شود)
تمامی خانمها،بخصوص در دهه چهارم عمر ،باید در مورد غربالگری به طور کامل توجیه شده ودر مورد روش و سن شروع ماموگرافی با متخصصین مربوطه مشورت کنند.بعضی از اطلاعات مفید در صورتیکه ماموگرافی را به عنوان روش غربالگری در نظر بگیرید در شکلهای 3A -3B نشان داده شده است.در این شکلها نشان داده شده اگر 1000 خانم در سنهای 40-50-60 هر سال تا 10 سال ماموگرام انجان دهندچه اتفاقی می افتد.این امکان حاصل میشود که بین تعداد خانهایی که با ماموگرام نجات پیدا کرده اند با خانمهایی که به طور کاذب تومور مطرح شده و یا آنهایی که DCIS مطرح شده را با م مقایسه کرد.
از کجا می توان اطلاعات بیشتر ی به دست آورد-مرکز بهداشت شما بهترین منبع برای راهنمایی شما می باشدو میتواند مشکلات و سئوالات شما را حل کند. از آنجایی که هیچگاه دو انسان شبیه همدیگر نیستند لذا توصیه ها ممکن است از یک فرد با فرد دیگر متفاوت باشد.لذا بهتر است روش غربالگری مناسب خود را با مشورت با متخصص مربوطه که با شما آشناست انتخاب کنید.