دانشمندان يکی ديگر از فايده های بالقوه سودمند چای را کشف کرده اند و می گويند که ممکن است در مقابل بيماری پارکينسون از انسان محافظت کند.آنها يک ماده شيميايی ضداکسيداسيون ( antioxidant ) در چای سبز کشف کرده اند که از انسان در مقابل چندين نوع بيماری محافظت می کند.متخصصان مصرف چای سبز را به کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه ، لوزالمعده ، روده ، مری و ريه در انسان مربوط می دانند.اين گياه حاوی ماده قدرتمند و ضداکسيداسيون " پلی فنول” است. ثابت شده است اين ماده در مقابل بيماری قلبی از بدن محافظت می کند.
پژوهشهای پيشين درباره حيوانات نشان داده بود که عصاره چای سبز می تواند دارای خواص محافظتی در مقابل پارکينسون باشد ، اما ساز و کار اصلی عامل محافظت روشن نشده بود.
اين بيماری با از بين رفتن سلول های مغزی توليد کننده " دوپامين” که حرکات بدن را کنترل می کند ، همراه است.
مواد ضداکسيداسيون موجود در چای به مبارزه با راديکال های آزاد کمک می کنند.
راديکال های آزاد به سلول های مغزی آسيب می رساند و می تواند در مواردی به پارکينسون منجر شود.
با اين حال اين پژوهش تنها درباره موش انجام شده است و هرچند دارای نتايج مثبت بوده است ، اما دانشمندان می گويد اکنون بايد پلی فنول را روی انسان آزمايش کرد.
آن دسته از بيماران مبتلا به پارکينسون که چای سبز می نوشند يا از کپسول پلی فنول استفاده می کنند ، احتمالا کمتر از سايرين از پيشرفت بيماری رنج می برند.