اولین نکته تغذیه ای در مورد میگرن ، داشتن وزن سلامت می باشد. در حالی که افراد با وزن کمتر از نرمال ، 20 درصد افزایش ریسک میگرن دارند، در افراد با اضافه وزن این عدد به 75 درصد می رسد. کاهش وزن باعث کاهش فرکانس(توالی)، شدت و طول مدت حملات سر درد می شود.در مجموع به غیر از وزن سایر اجزا یک شیوه زندگی متعادل مانند ورزش منظم و خواب با کیفیت و کافی را نیز مد نظر داشته باشید .
شواهد نشانگر این است که کاهش چربی کل برنامه غذایی، و نیز چربی امگا6 وافزایش نسبت امگا 3 به امگا6، بروز سردرد را در افراد کاهش داده است. امگا 6 بیشتردرچربی های حیوانی وجود دارد و این چربی ها چون برای تولید واسطه های التهابی ایجاد کننده درد نظیر پروستاگلاندین E2 و لکوترین B4 لازم هستند، بنابراین باعث شیوع بیشترسردرد می شوند. هرچند که این واسطه ها توسط مسکن ها سرکوب می شوند و درد تسکین می یابد ، ولی با تغییرات غذایی، درد، پیشگیری می شود و نیازبه مسکن و تحمل عوارض آن، کمتر می شود.
مواد غذایی که شروع کننده روند میگرن هستند نظیرالکل، محصولات لبنی بویژه پنیر، شکلات، مرکبات، نوشیدنی های کافئین دار، قهوه (کافئین را به آرامی حذف کنید)، سرکه سیب، ماهی دودی، جگرو آبجو و نیزمواد غذایی حاوی آسپارتام، در این نوع برنامه، حذف می شوند. حذف افزودنی های خاص مانند، نیتریت و مونو سدیم گلوتامات (MSG) که در گوشت های فرآوری شده وجود دارند نیز بسیار کمک کننده هستند.
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه ، پوست و مو ، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.