آیا می توان موهای زائد گوش و بینی را هم لیزر کرد؟
کلینیک زیبا رویان پگاه [ پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.zibarouyanclinic.irآدرس مطب : اصفهان ، چهارراه هشت بهشت ، ابتدای هشت بهشت غربی ، ساختمان فردوس ، طبقه دوم تلفن مطب : 33350461 - 031
در ناحیه گوش و بینی، موهایی به منظور محافظت و جلوگیری از ورود آلاینده ها وجود دارد؛ اما در صورتی که این موها زیاد باشند و رشد بسیاری نیز داشته باشند، اذیت کننده است. موهای زائد در هر نقطه از بدن آزار دهنده می باشد و ظاهر نامناسبی ایجاد می کند. از بهترین و تأثیرگذارترین روش های رفع موهای زائد در این نواحی از صورت، لیزر می باشد. لیزر موهای زائد گوش و بینی یک فرایند زیبایی است که از لیزر پیشرفته برای متوقف کردن رشد مو استفاده می کند. در طول لیزر درمانی، نور متمرکز فولیکول مو را هدف قرار می دهد تا از رشد آینده جلوگیری کند. لیزرهای مورد استفاده برای از بین بردن موهای زائد به گونه ای طراحی شده اند که برای از بین بردن موهای زائد گوش بدون آسیب رساندن به پوست اطراف بی خطر باشند. لیزر موهای گوش و بینی از رشد موی اضافی جلوگیری کرده و تا ۸۰ درصد رشد مو را متوقف خواهد کرد. این روش کاملاً بی ضرر است و اگر توسط اپراتور باتجربه انجام شود عوارض نیز نخواهد داشت.
- لیزر موهای گوش و بینی روشی دائمی یا بلند مدت برای از بین بردن این موها است. با انجام چند جلسه لیزر، می توانید برای مدت زمان طولانی موهای زائد را حذف کنید و نیازی به روش های موقت نداشته باشید.
- لیزر موهای روی گوش و بینی روشی امن و کم خطر است. این روش باعث آسیب رساندن به پوست، خونریزی، عفونت، جوش و زخم نمی شود و هیچ عارضه جدی یا غیر قابل برگشتی ندارد. البته باید توجه داشت که این روش باید توسط پزشکان و متخصصان مجرب و با دستگاه های مجاز و معتبر انجام شود تا از بروز هرگونه مشکل جلوگیری شود.
- لیزر موهای زائد گوش و بینی روشی سریع و کم درد است. این روش در مدت زمان کوتاهی انجام می شود و نیازی به بیهوشی یا بخیه ندارد. درد و ناراحتی حین و پس از لیزر بسیار کم است.
روش انجام لیزر موهای زائد گوش و بینی به این گونه است که پزشک ابزار دستی لیزر را بر روی پوست می گذارد، این سری مجهز و کوچک بوده و قابلیت حرکت در میان گوش و بینی را دارد. پس از قرارگیری سری لیزر بر روی پوست، بدون واردشدن کوچک ترین آسیبی به لاله گوش و اطراف بینی گرمای ساطع شده توسط فولیکول مو جذب شده و می سوزد. این کار از حساسیت بالایی برخوردار است به همین دلیل باید دستگاه مجهز، تجربه و مهارت وجود داشته باشد.
- حداقل یک هفته قبل از جلسه لیزر، از تماس پوست گوش و بینی با نور خورشید یا سولاریوم خودداری کنید. اگر مجبور به خروج از خانه هستید، از کلاه یا عینک آفتابی استفاده کنید و کرم های ضد آفتاب با SPF بالا بزنید.
- حداقل یک هفته قبل از جلسه لیزر، از استفاده از داروهای فتوسنسیتیو مثل آسپرین، ایبوپروفن، روآکوتان، تتراسایکلین و موارد مشابه خودداری کنید. این داروها ممکن است باعث افزایش حساسیت پوست به نور لیزر شوند و عوارضی مثل سوختگی یا تیرگی پوست ایجاد کنند.
- حداقل یک هفته قبل از جلسه لیزر، از روش های از بین بردن موهای زائد مثل وکس کردن، کرم موبر، الکترولیز و موارد مشابه خودداری کنید. این روش ها ممکن است باعث آسیب رساندن به فولیکول های مو شوند و کاهش اثربخشی لیزر را به دنبال داشته باشند.
- در روز جلسه لیزر، پوست گوش و بینی خود را با آب و صابون شستشو دهید و از استفاده از هرگونه محصول آرایشی مثل کرم، لوسیون، عطر، اسپری و موارد مشابه خودداری کنید. این محصولات ممکن است باعث ایجاد واکنش های نامطلوب با نور لیزر شوند و عوارضی مثل سوختگی یا التهاب پوست ایجاد کنند.
- بعد از جلسه لیزر، پوست گوش و بینی خود را با آب سرد شستشو دهید و از کرم های مرطوب کننده یا ژل آلوئه ورا استفاده کنید تا از خشکی و التهاب پوست جلوگیری کنید. از فشار دادن یا خاراندن پوست خودداری کنید و از پنبه یا محصولات ضد عفونی کننده استفاده نکنید. این کارها ممکن است باعث ایجاد زخم یا عفونت شوند.
- حداقل دو هفته بعد از جلسه لیزر، از تماس پوست گوش و بینی با نور خورشید یا سولاریوم خودداری کنید. اگر مجبور به خروج از خانه هستید، از کلاه یا عینک آفتابی استفاده کنید و کرم های ضد آفتاب با SPF بالا بزنید.
- حداقل دو هفته بعد از جلسه لیزر، از استفاده از داروهای فتوسنسیتیو مثل آسپرین، ایبوپروفن، روآکوتان و تتراسایکلین خودداری کنید. این داروها ممکن است باعث افزایش حساسیت پوست به نور لیزر شوند و عوارضی مثل سوختگی یا تیرگی پوست ایجاد کنند. اگر از داروهای خاصی استفاده می کنید، حتما با پزشک خود مشورت کنید.
- حداقل دو هفته بعد از جلسه لیزر، از روش های از بین بردن موهای زائد مثل وکس کردن، کرم موبر و الکترولیز خودداری کنید. این روش ها ممکن است باعث ایجاد تحریک یا آسیب در پوست شوند و اثربخشی لیزر را کاهش دهند.
تمامی افرادی که این موضوع موجب آزار آنها می شود می توانند انجام دهند؛ اما لیزر روی موهای تیره تر بیشتر تأثیر دارد، بنابراین افرادی که پوست روشن و موهای تیره تری دارند گزینه مناسب تری نسبت به افراد با موهای روشن یا افراد با پوست تیره می باشند.
لیزر موهای گوش و بینی نیز مانند سایر قسمت های بدن نیاز به چندین جلسه لیزر درمانی دارد. حداقل ۶ تا ۸ جلسه اصلی و اولیه نیاز است تا فولیکول های مو از بین بروند. همچنین این جلسات جهت برگرداندن فولیکول های مویی که در حالت خواب بودند نیز نیاز هستند.
- درد
- قرمزی و تورم پوست پس از لیزر
- در صورتی که از دستگاه مناسبی برای لیزر موهای زائد گوش و بینی استفاده نشود، ممکن است مواد مخاطی درون بینی و گوش آسیب ببینند.
برای تعیین هزینه لیزر موهای زائد گوش و بینی فاکتورهایی همچون نوع دستگاه، تعداد جلسات و مکان انجام لیزر بسیار تأثیرگذار است.
نسخه اصلی مطلب
آیا می توان موهای زائد گوش و بینی را هم لیزر کرد؟ را در سایت کلینیک زیبا رویان پگاه بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید