بیماری های مختلفی در پا وجود دارند و مشکلات ناشی از بعضی را می توان با استفاده از کفش مناسب برطرف کرد. افرادی که مشکلی در پای خود داشته و به دنبال کفش طبی هستند باید بدانند که انواع مختلفی از کفش هایی که پسوند طبی هم دارند در بازار وجود دارند. صرف اینکه نام کفشی طبی است، یا از داروخانه تهیه شده و یا از فروشگاهی تهیه شده که ادعای فروش کفش طبی دارد، به معنای آن نیست که کفش مورد نظر واقعا خصوصیاتی را که میخواهیم داشته باشد، یعنی بتواند مشکل پای ما را کمتر کند.
کفش طبی، یک نوع کفش است که به طور خاص برای حمایت و سازگاری با ساختار پا، مچ پا و ساق طراحی شده است و دارای ویژگی ها و عملکردهای مفید پزشکی می باشد. این نوع کفش شباهت زیادی به کفش های عادی دارد، اما تفاوت آن ها در این است که قسمت پنجه کفش طبی بزرگتر است و فضای بیشتری را در اختیار انگشتان قرار می دهد تا از فشرده شدن آنها جلوگیری شود. کفش طبی در اندازه ها و سایزهای مختلفی طراحی و ساخته می شود، به عنوان مثال می توان از انواع مختلف کفش طبی که دارای پهنای متفاوتی هستند استفاده کرد تا در هنگام راه رفتن دچار درد و ناراحتی نشوید.
پوشیدن کفش طبی بسیار راحت است و شما در هنگام پوشیدن آن احساس خوبی خواهید داشت. قسمت کفی آن به خوبی از پاهای شما محافظت می کند و قابلیت جذب ضربه در این نوع کفش بسیار عالی است. این ویژگی ها باعث شده که کفش طبی به یک گزینه عالی برای برای افرادی تبدیل شود که دچار درد و ناراحتی پا هستند.
همچنین بخوانید: معرفی انواع کفش ، کفی طبی و ارتوزهای پا
در موارد زیر استفاده از کفش طبی توصیه می شود زیرا نتایج مطلوبی را به دنبال دارد:
کفش طبی با کفش معمولی در چند جنبه تفاوت دارد:
کفـش طبی به طور خاص برای حمایت و تعادل صحیح پا طراحی شده است. آن ها از مواد با کیفیت و فناوری های پیشرفته استفاده می کنند تا پای شما را محافظت کنند و نقاط ضعف را تقویت کنند.
زیره کفش طبی معمولاً لایه بندی و پشتیبانی بیشتری دارد. این طراحی برای جذب ضربات و فشارهای غیر قابل تحمل بر روی پاها استفاده می شود و شوک را بهتر جذب می کند.
کفش طبی عموماً دارای پشتیبانی بیشتری در ناحیه قوس پا است. این پشتیبانی کمک می کند تا قوس پا در حالت صحیح خود قرار بگیرد و استحکام و پایداری را افزایش دهد.
کفش طبی معمولاً سفتی و انعطاف پذیری مناسبی دارد. آن ها به پاها کمک می کنند تا حرکت طبیعی و مرغوب را انجام داده و از تنش و فشار زائد جلوگیری کنند.
بسیاری از کفش های طبی از داخلی قابل جابه جایی برخوردار هستند. این به شما اجازه می دهد تا از طریق اضافه کردن پشتیبانهای یا سرپنجه های مخصوص، کف پا را بیشتر سفت و یا نرم کنید و به نیازهای خاص خود بپردازید.
در ساخت کفش طبی، مواد با کیفیت و متناسب با صحت پا به کار می روند. این مواد معمولاً نرم، تنفس پذیر و ضدبو بوده و از رطوبت پا جلوگیری می کنند.
کـفش طبی به دلیل ساختار و طراحی خاص خود، قابلیت تسکین دردها و مشکلات پا را داراست. آن ها به کاهش استرس و فشار بر روی پاها کمک می کنند و در بهبود وضعیت صحی پای شما نقش دارند.
کفش نامناسب و درد کف پا، ارتباط مستقیم با هم دارند. بدون شک، اغلب کسانی که کفش های غیر استاندارد می پوشند و در طی روز هم، پیاده روی های طولانی مدت دارند، این دردها را تجربه کرده و با آنها دست و پنجه نرم می کنند؛ اما اینکه چرا کفش های مناسب باعث درد در کف پا نمی شوند، موضوعی است که می خواهیم در اینجا به آن بپردازیم.
یکی از دلایلی که باعث می شود کفش های مناسب به ناجی زانوهای ما تبدیل شوند، تاثیر آنها روی تاندون ها است. کسی که کفش نامناسب می پوشد و در یک کلام برای ساخت کفش و کفی طبی و استاندارد اقدام نمی کند، باعث می شود که ناحیه زانو دچار کشیدگی شود. در زمان هایی که کشیدگی، سطحی است مساله و نگرانی خاصی وجود نخواهد داشت، اما به مرور زمان، این کشیدگی روی تاندون های پا تاثیر بد گذاشته و باعث درد در ناحیه زانو می شود. چنانچه نمی خواهید چنین تجربه ای داشته باشید، برای ساخت و گرفتن کفش و کفی طبی اقدام کنید.
دیگر دلیلی که باعث می شود متخصصان توصیه کنند که افراد برای پوشیدن کفش طبی برای درد کف پا و زانو اقدام کنند، این است که وقتی ما کفش های غیر استاندارد می پوشیم، مجبوریم قدم های کوتاهی برداریم. این کوتاه قدم برداشتن نیز باعث می شود که فرد، دچار زانو درد شود. به همین دلیل است که می گوییم ارتباط بین کفش نامناسب و درد زانو و کف پا را باید جدی گرفت و تا جایی که می توان برای پوشیدن کفش و کفی طبی برای درد کف پا اقدام کرد.
اگر می خواهید اطلاعاتی درباره اسکن کف پا و ضرورت انجام آن جهت ساخت کفی طبی بدانید؛ کلیک کنید.