کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد؟
دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]آدرس وب سایت : www.drforogh.irآدرس مطب : تهران ، بزرگراه چمران ، ابتدای باقرخان غربی ، پلاک 89 قدیم ، 26 جدید ، طبقه همکف تلفن مطب : 66576424 - 021
پاها عضو حساس و مهم در ساختار بدنی انسان می باشند که محافظت از آن برای مبتلا نشدن به بسیاری از بیماری ها دارای حائز اهمیت است. به طور متوسط و میانگین هر فرد در روز بین 5 تا 10 هزار قدم پیاده روی می کند و بر اساس این آمار و استفاده مکرر و طولانی مدت در روز اگر کفش از استاندارد بالایی برخوردار نباشد باعث آسیب های جدی در نواحی مختلف بدن می شود یکی از دلایل توصیه در استفاده از کفش طبی استاندارد ایجاد آرامش و راحتی پا در حال حرکت است.
بسیاری از افراد به سلامتی پای خود بی توجه هستند و باعث به وجود آمدن بیماری مفصلی و سرعت بخشیدن به بیماری های مخصوص کفش نا مناسب می شوند. کفش طبی استاندارد نقش مهمی در راحتی و پشتیبانی از پا را در هر شرایطی دارد و هنگام راه رفتن کمترین فشار را به پا و ستون فقرات وارد می کند.
کفش طبی استاندارد مناسب، همواره با رعایت اصول و ساختار کفش ارتوپدی تولید می شود و تمام جوانب یک کفش طبی مناسب در آن رعایت شده باشد. کفش استاندارد از سایر کفش های معمولی متمایز بوده و از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است این کفش زیر نظر افراد متخصص ارتوپد با مطالعات علمی دقیقی در خصوص ساختار پا و ستون فقرات طراحی ساخته و تولید می شود؛ بنابراین استفاده از کفش طبی استاندارد به دلیل ویژگی و خاصیت متفاوت از کفش های دیگر بسیار مناسب و تأثیرگذار می باشد.
برخلاف باور عمومی این کفش فقط برای افراد بیمار در ناحیه پا و سالمند طراحی نشده است و تمام سنین می توانند از آن بهره ببرند. کفش طبی استاندارد انتخابی مناسب برای سلامتی پا بدون احساس ناراحتی بوده و پشتیبانی همه جانبه از کف پا، قوس و بالای پا را فراهم می کند.
- کفی کفش طبی باید از استحکام کافی برخوردار باشد، به طوری که توانایی جذب شوک ها و فشارهایی را که به کف پا حین راه رفتن وارد می شود را داشته باشد. استفاده از کفش استاندارد از آسیب دیدگی پاها و حتی زانوها حین انجام فعالیت ها جلوگیری می کند.
- کفی کفش طبی باید کاملاً متناسب با ویژگی های کف و قوس کف پا باشد، به همین جهت اسکن کف پا راهکاری مناسب در ساخت کفی مناسب کفش برای هر فرد است.
- پاشنه کفش طبی باید در حدود ۱ تا ۳ سانتی متر باشد.، کفش های بدون پاشنه و یا با پاشنه بلند به ستون فقرات و زانوها آسیب وارد می کنند.
- کفش طبی استاندارد باید سبک، ضخیم و جاذب ضربه به ویژه در ناحیه پاشنه پا باشد تا از خستگی بیش از حد حین راه رفتن و انجام فعالیت ها جلوگیری شود.
- جنس رویه کفش طبی باید انعطاف پذیر باشد و بهتر است از جنس چرمی باشد تا امکان انتقال هوا در فصول مختلف فراهم شود.
- اندازه کفش طبی یکی از ویژگیهای کفش طبی استاندارد است که باید کاملاً اندازه پا باشد. کفش های گشاد سبب ساییدگی پاها به دیواره کفش و کفش های تنگ سبب فشردگی انگشتان و کف پا و بروز مشکلاتی برای فرد می شود.
کفش های ارتوپدی می توانند در صورت وجود موارد زیر به شما کمک کنند:
- نواحی اطراف قوس کف پا در کفش طبی راحت و هم چنین محافظت می شود.
- دویدن، پریدن و پیاده روی با کفش طبی به دلیل کاهش تورم و درد، بسیار راحت تر است.
- مانع بروز برخی از ناهنجاری ها پا می شود.
- درد زیاد نواحی ساق پا و پا کمتر می شود.
- سلامت تمام قسمت پا و همچنین مچ پا را بهبود می بخشد.
- باعث استحکام مفصل های سست ناحیه مچ پا و پا می شود.
- سلامت پای شما را تضمین کرده و از ساختار کلی پا محافظت می کند.
- افرادی که دارای ناهنجاری های متحرک مانند صافی کف پا
- افرادی که دارای ناهنجاری های ثابت و درد پای همیشگی همچنین مشکلاتی مانند خار پاشنه و التهاب کیسه زلالی زیر پاشنه هستند
- در بعضی از موارد خانم های بارداری که به دلیل اضافه وزن ناگهانی مجبور استفاده از این کفش ها می شوند.
- همچنین کودکان ۷ تا ۱۲ سال که کف پای آنها در حال شکل گیری می باشد.
در پلی کلینیک ارتوپدی فنی، طب فیزیکی و توانبخشی دکتر بیژن فروغ خدمات درمانی و توانبخشی در مشکلات و بیماریهای پا و زانوها ، ستون فقرات، دست و اندام فوقانی و ... همچنین نوار عصب و عضله ، اسکن کف پا و تجویز و ساخت انواع بریس ، کفش و کفی طبی به مراجعه کنندگان گرامی ارائه می گردد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان این مرکز، از طریق تماس با شماره تلفن 02166576424 و شماره واتس آپ ٠٩٣٩٦٩٨٤٤٣٠ اقدام فرمایید.
نسخه اصلی مطلب
کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد؟ را در سایت دکتر بیژن فروغ بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید