دکتر سید محمد رضا حکیمیان - بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان

چالش های ازدواج در زنان مبتلا به سرطان پستان

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]آدرس وب سایت : www.drhakimian.com
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23 تلفن مطب : 36294896 - 031

به طور کلی دغدغه در افراد مبتلا به سرطان ، بسیار زیاد وجود دارد اما این دغدغه ها برای افراد مجرد که در شرف ازدواج هستند بیش از پیش است. حال آنکه سرطان سینه برای دختران این دغدغه ها و چالش ها را بیش تر هم می کند. فردی که ازدواج نکرده باشد، هم خانه نداشته باشد و یا در رابطه ی عاطفی نباشد در حقیقت مجرد نامیده می شود. این امر به هویت یا گرایش جنسی او ارتباطی ندارد بلکه به شرایط رابطه او بستگی دارد. افراد مجرد که درگیر بیماری سرطان می شوند نگرانی های فیزیکی، روحی، روانی و مالی مشابه افراد متاهل، یا کسانی که شریک عاطفی دارند و در رابطه هستند را دارند. اما برای افراد مجرد، این مسائل می تواند نگران کننده تر باشد و درمان را از برخی جهات سخت تر کند.

آنچه در این مطلب میخوانید

چالش های مهم زنان مجردی که سرطان سینه دارند

افراد مجرد مبتلا به سرطان نیاز هایی دارند که دیگران ممکن است نداشته باشند. چرا که:

کارشناسان روابط عاطفی می گویند افرادی که از بیماری سرطان جان سالم به در برده اند نسبت به افراد دیگر نباید در وارد شدن به یک رابطه عاطفی مشکل بیشتری داشته باشند. با این حال، مطالعات نشان می دهد که بازماندگانی که در دوران کودکی یا نوجوانی خود به سرطان مبتلا بوده اند، اگر در طول بیماری و درمان خود فعالیت های اجتماعی محدودی داشته باشند، ممکن است در یافتن شریک احساسی و قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی احساس اضطراب کنند. برای افراد نجات یافته از سرطان که در دوران جوانی خود سرطان داشته اند یا اینکه اکنون درگیر این بیماری هستند، تجربه ی شخصی یا خانوادگی آن ها در خصوص سرطان، می تواند بر واکنش شریک عاطفی شان پس از اطلاع از اینکه آن ها بیماری سرطان را پشت سر گذاشته اند، تاثیر بگذارد. برای مثال، واکنش یک بیوه یا یک فرد مطلقه که پارتنر سابق او سرطان داشته ممکن است با کسی که تجربه مشابهی نداشته است متفاوت باشد.

سرطان پستان

نگرانی های رایج در زنان مبتلا به سرطان در خصوص قرار های عاشقانه

مطالعات نشان می دهد که زنان مجردی که بیماری سرطان را پشت سر گذاشته اند بیشترین نگرانی را در خصوص این موضوعات دارند:

جراحی پستان

چه زمانی برای شروع قرار های عاشقانه مناسب است؟

تصمیم گیری برای شروع قرار های عاشقانه یا رابطه پس از تشخیص سرطان امری اختیاری است. افراد مجردی که سرطان دارند می بایست به تنهایی در این مورد تصمیم بگیرند. برخی بر این باورند که شروع یک رابطه ی عاطفی به آن ها این احساس را خواهد داد که یک فرد معمولی هستند و ذهنشان را از سرطان و مسائل مربوط به سرطان پستان آن ها دور نگه می دارد.
مطالعات نشان می دهد که برخی افراد یافتن شریک عاطفی یا قرار گذاشتن را در دوران درمان سرطان خود امری چالش برانگیز و دشوار می دانند. اگر فرد در دوران نقاهت عمل جراحی باشد، تحت درمان منظم باشد، و یا در یک دوره ای از چرخه ی درمان باشند، یا با عوارض جانبی دارو ها دست و پنجه نرم کند، این که در مقابل یک فرد دیگر و در قرار ها «خودش باشد» برای او دشوار است. ظاهر شما ممکن است تغییر کرده باشد یا سطح انرژی شما کاهش یافته باشد. علاوه بر این در مقابل مسئولیت های خانه و اعضای خانواده شما ممکن است قرار ملاقات های اضافی دیگری داشته باشید که وقت شما را هدر بدهند. با توجه به این دلایل، افراد مبتلا به سرطان عموما تا اتمام دوره ی درمان خود و یا تا زمانی که شانس بهبودی را داشته باشند برای شروع مجدد رابطه ی عاطفی منتظر می مانند.

نوبت دهی آنلاین

چه زمانی برای صحبت از سرطان مناسب است؟

اگر پس از تشخیص سرطان خود قصد شروع یک رابطه ی عاطفی یا قرار گذاشتن با فردی را دارید می بایست درمورد زمان مطلع کردن پارتنر احتمالی خود از پیش فکر کنید. برخی افراد ممکن است بخواهند از قبل این قضیه را مطرح کنند یا حتی اگر از برنامه های دوستیابی استفاده می کنند، این موضوع را در پروفایل خود ذکر کنند. اما برخی ترجیح می دهند درباره ی این موضوع رو در رو صحبت کنند. از طرفی برخی افراد ترجیح می دهند تا مدتی پس از رابطه یا تا جدی شدن آن در این باره صحبت نکنند.
اگرچه صحبت کردن در خصوص سرطان کار راحتی نیست، اما قبل از هرگونه تعهد جدی در رابطه بهتر است با پارتنر خود درباره ی اینکه مبتلا به سرطان هستید، صحبت کنید.

احتمال دارد فردی که شما تمایل دارید با او رابطه داشته باشید، تمایلی به قرار گذاشتن با کسی که قبلا سرطان داشته است، نداشته باشد. یا ممکن است هضم این ماجرا برای آن ها بسیار سخت باشد. به خاطر داشته باشید که حتی افراد عادی نیز به دلایل مختلفی چون : ظاهر، شخصیت، باور ها و مسائل شخصی ممکن است طرد شوند.
همچنین به یاد داشته باشید که مجرد بودن دلیل بر تنها بودن یا غیر دوست داشتنی بودن نیست. گروه های حمایتی بسیاری هم به صورت حضوری هم به صورت مجازی وجود دارد که مختص افراد مجرد است. ارتباط برقرار کردن، یادگیری و به اشتراک گذاشتن داستان خود با افرادی که در موقعیت های مشابه هستند می تواند بسیار مفید باشد. هنگامی که شخصی به حرف هایتان گوش دهد و شما را درک کند، اعتماد به نفس شما بالا می رود و احساس حمایت پیدا می کنید. مقداری اعتماد به نفس به شما کمک می کند که برای قرار ملاقات آماده باشید، بتوانید احتمال طرد شدن را مدیریت کنید و بدانید که می توانید ادامه دهید.

سعی کنید روی زندگی اجتماعی خود سرمایه گذاری نمایید. افراد مجرد می توانند با برقراری ارتباط مجدد با دوستان قدیمی و گسترش ارتباط با با دوستان نزدیک، دوستان معمولی و خانواده از احساس تنهایی جلوگیری کنند. به دوستان خود زنگ بزنید، برای دیدن آن ها برنامه ریزی نمایید و با یکدیگر فعالیت های مشترک انجام دهید. در سرگرمی ها، گروه های مورد علاقه خاص یا کلاس هایی شرکت کنید که حلقه اجتماعی شما را گسترش دهد.
گروه های حمایتی نیز می توانند کمک کننده باشند. گروه های داوطلب و حمایتی بسیاری وجود دارند که مختص افرادی که با سرطان مواجه شده اند، می باشند. علاوه بر این می توانید گروه درمانی یا مشاوره ی فردی را نیز امتحان کنید. وقتی بازخورد عینی در مورد نقاط قوت خود از دیگران دریافت می کنید، می توانید دید مثبت تری نسبت به خود داشته باشید. لیستی از ویژگی های مثبت خود به عنوان یک پارتنر تهیه کنید. از کدام ویژگی های خودتان خوشتان می آید؟ استعداد ها و مهارت هایتان کدامند؟ در یک رابطه چه چیزی می توانید به شریک احساسی خود ارائه دهید؟ چه ویژگی هایی شما را به یک شریک جنسی خوب تبدیل می کند؟
هر وقت احساس کردید که از سرطان به عنوان بهانه ای برای ملاقات نکردن افراد جدید یا قرار های عاشقانه استفاده می کنید، این موارد را به خود یادآوری کنید.

اینستاگرام دکتر حکیمیان

ارتباط سرطان و رابطه جنسی زنان

وقتی برای یک فردی بیماری سرطان تشخیص داده می شود، ممکن است آن ها بخواهند بدانند چگونه می ت وانند یک زندگی “معمولی” داشته باشند و آیا نیاز به جراحی و درمان دارویی دارند، و یا این که چطور می توانند بعد از سرطان به زندگی خود ادامه دهند؟ فرد مبتلا به سرطان ممکن است بار ها از خود سوال بپرسد تشخیص و درمان سرطان پستان چگونه ممکن است بر رابطه جنسی او اثر بگذارد؟
سکس، روابط جنسی و صمیمیت برای افراد مبتلا به سرطان به اندازه ی افراد عادی دارای اهمیت است. در واقع، تحقیقات نشان داده است که رابطه جنسی و صمیمیت باعث می شود افراد در مقابله با سرطان بهتر بتوانند با احساس اضطراب خود در طول درمان کنار بیایند. اما واقعیت این است اندام جنسی فرد، میل جنسی او، عملکرد جنسی، احساس رضایت، و تصوری که فرد از بدن خود دارد می تواند تحت تاثیر سرطان و درمان آن قرار بگیرد. نحوه نشان دادن تمایلات جنسی نیز می تواند از این موضوع تاثیر بپذیرد.

اگر شما لزبین، دو جنسه، ترنس یا جنسیت نا منطبق دارید، ممکن است نیاز هایی داشته باشید که بسیار مهم است با تیم درمانی خود صحبت کنید و به آن ها در مورد تمایلات جنسی و هویت جنسی خود اطلاعات مورد نیاز را بدهید، این اطلاعات شامل اینکه شما در زمان تولد چه جنسیتی داشتید، اکنون خودتان را چگونه توصیف می کنید و اینکه چه جراحی ها و درمان های هورمونی را تا الان داشته اید یا می خواهید داشته باشید.

نسخه اصلی مطلب چالش های ازدواج در زنان مبتلا به سرطان پستان را در سایت دکتر سید محمد رضا حکیمیان بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
علت و علائم تنگی سوراخ مجرای ادراردکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
ریزش سکه ای ریش و موی سر چه علل و درمانی دارد؟دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
هیرسوتیسم چیست؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
پیشگیری از شپشکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
هیپوسپادیاس چیست و چگونه درمان میشود؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
تشخیص واریس پا با سونوگرافی داپلردکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
اسپیرونولاکتون در درمان جوشکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
لاپاراسکوپیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز درباره ارتودنسی شفاف (اینویزیلاین) برای نوجواناندکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین؛ مزایا، ماندگاری و مراقبتهادکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر احمد شکرچی زاده - متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر احمد شکرچی زاده

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات


www.drshekarchizadeh.ir
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر پرستو خسروانی - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر پرستو خسروانی

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drkhosravani.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت