مزایا و معایب کرم موبر صورت و بدن برای پوست
دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.drvaez.irآدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول تلفن مطب : 91620100 - 031
روش های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد که از جمله می توان به استفاده از کرم های موبر اشاره کرد. امروزه طیف گسترده ای از کرم های موبر در برند ها و مدل های متنوع در بازار موجود است. کرم موبر يک محصول کاربردي و مؤثر براي از بين بردن موهاي اضافي صورت و بدن است. اين کرم حاوي ترکيباتي همچون تيو گليکول سديم (sodium thioglycolate)، تيو گليکولات کلسيم (calcium thioglycolate) و سولفيد استرانسيوم (strontium sulfide) بوده که با تضعيف کردن پروتئين هاي موجود در ريشه مو، باعث جدا شدن مو از سطح پوست شده و کمک مي کنند تا پوستي صاف، يکدست، نرم و لطيف داشته باشيد. این کرم ها به شکل لوسیون، اسپری و ژل تولید می شوند و برای قسمت های مختلف بدن استفاده می شود. البته این کرم ها مزایا و معایبی دارند و روی هر نوع پوستی واکنش متفاوتی نشان خواهد داد.
همشهریان گرامی! برای بررسی علل و درمان مشکلات پوست و مو ، می توانید به متخصص پوست در اصفهان مراجعه نمایید تا پس از بررسی های لازم، مناسب ترین درمان را برای رفع مشکل شما تجویز کرده و اعمال نماید.
روش استفاده از کرم موبر
ابتدا این کرم را با کاردکی که در بسته بندی محصول موجود است بردارید، سپس بر روی تمام قسمت های پوست بمالید و بعد از 5 دقیقه کرم را با کاردک از پوست خود جدا کنید. در نهایت پوست را با آب فراوان بشویید. در این حالت اگر موهای بدن به صورت کامل جدا نشده اند بهتر است چند دقیقه صبر کنید و بعد پوست را با آب سرد بشویید. به هیچ عنوان از این کرم در نواحی بریدگی استفاده نکنید؛ زیرا به دلیل وجود مواد شیمیایی می تواند باعث تحریک و عفونت زخم شود.
مزایای کرم موبر
- استفاده آسان
- دردناک نبودن و مؤثر بودن
- به صرفه بودن از نظر اقتصادی
- قابل استفاده بودن برای تمام اعضای بدن (البته اگر حساسیت نداشته باشید).
- کاهش سرعت رشد موها در مقایسه با تراشیدن آنها
- برخی تحقیقات نشان داده استفاده مداوم از موبرها، باعث نازکی موها می شود.
- در مدت زمان کوتاهی می توانید موهای زائدتان را از بین ببرید.
ملاحظات استفاده از کرم موبر
برخی از اقدامات مراقبتی وجود دارند که عبارتند از:
- با انجام یک آزمایش پچ، از نداشتن حساسیت اطمینان حاصل کنید.
- هنگام استفاده از کرم های موبر تهویه مناسب را درنظر بگیرید؛ زیرا بخارات شیمیایی آن سبب آسیب به ریه خواهد شد.
- کرم های موبر را نزدیک ابرو، گوش، بینی، دهان و چشم استفاده نکنید.
- از کرم های موبر بر پوست های آفتاب سوخته، دارای جراحت و ملتهب استفاده نکنید.
- کرم موبر را بر پوست خود مالش ندهید.
- کرم موبر را بیش از مدت زمان توصیه شده روی پوست نگذارید.
- یک دستمال مرطوب به همراه داشته باشید تا در صورت هر گونه واکنش پوستی سریع کرم را پاک کنید.
- گرفتن دوش آب گرم حتماً بعد از استفاده از کرم موبر و سپس خشک کردن بدن
- پاک کردن کرم از روی پوست در زمان مقرر
موارد منع استفاده از کرم موبر
- خودداری از مصرف کرم بر روی پوست آسیب دیده (بریده، زخمی و...)
- پرهیز از به کار بردن کرم های موبر در نواحی حساس بدن مانند چشم، دهان، نزدیک واژن و ...
معایب کرم موبر
معایب کرم های اصلاح به قدری ناچیز است که می توانید این نقاط ضعف را در مقایسه با نکات مثبت این محصولات نادیده بگیرید؛ اما باید توجه داشت که:
- اگر زخم یا خراشیدگی تازه ای در صورت و یا دیگر قسمت های بدن خود دارید، توصیه می شود از این کرم ها استفاده نکنید.
- از طرفی دیگر امکان استفاده روزانه از این کرم ها عملاً وجود ندارد؛ چون استفاده روزانه از آنها باعث تیره شدن رنگ پوست شما می شود و احتمال سوختگی ناشی از ترکیبات شیمیایی مورد استفاده در تولید آنها، افزایش می یابد.
- اگر پوست حساسی دارید توصیه می شود از کرم های موبر معمولی استفاده نکنید و بهتر است به دنبال کرم هایی که برای پوست های حساس تهیه و تولید شده اند، باشید.
- توجه کنید از استفاده از این کرم ها در مناطق حساس به خصوص دور چشم خودداری کنید. مواد شیمیایی استفاده شده جهت تولید این محصولات، می تواند آسیب جدی به چشم وارد کند.
- مواد شیمیایی موجود در ترکیبات این محصول باعث ایجاد بوی نامطبوع در این محصولات شده است.
دکتر علیرضا واعظ شوشتری متخصص پوست و مو، با کسب سالها تجربه در تزریق ژل و تزریق چربی و انجام روشهای جوانسازی مانند اندولیفت و هایفوتراپی در اصفهان، یکی از بهترین ارائه دهندگان این خدمات می باشند. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36284487 - 031 تماس حاصل فرمایید.
نسخه اصلی مطلب
مزایا و معایب کرم موبر صورت و بدن برای پوست را در سایت دکتر علیرضا واعظ شوشتری بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید